TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İncefikir, Seyhan’dan Meclis Üyesi Aday Adayı olacak

Seyhan Ziraat Odası’nda 30 yılı aşkın süredir Başkanlık ve farklı kademelerde görev alan Cahit İncefikir, CHP’den Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği için Aday Adayı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 18:08
Kaynak: ALİ GÜRELİ
İncefikir, Seyhan’dan Meclis Üyesi Aday Adayı olacak

Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği için Seyhan Ziraat Odası’ndan ayrılma kararı alan İncefikir, bu göreve seçilmesi hâlinde kentin sorunları için çalışacak. Seyhan Ziraat Odası Yönetim Kurulu’nda üye olan Cahit İncefikir, yaklaşan yerel seçimlerle birlikte meclis üyeliğine soyunacak.

Meclis üyeliği için Seyhan Ziraat Odası’ndan ayrılma kararı aldığını belirten İncefikir, “Bu güne kadar kentimizin tarımsal kalkınmasına yönelik çabalarımı, bu göreve seçilmem durumunda bundan sonra da sürdüreceğim. Türkiye’nin sanayileşen ilk kentlerinden olan Adana’mız için çabalarım sadece tarım sektörüne yönelik değil, imar düzenlemelerinden çevre sağlığına, yerel kaynakların artırılmasından sosyal ve kültürel alanlara kadar yaşamın her noktasında devam edecek.” dedi.

İncefikir, Seyhan’dan Meclis Üyesi aday adayı olacak 1

Cahit İncefikir, şunları kaydetti:

“Yıllarca Seyhan Ziraat Odası, Adana Valiliği’ne bağlı olan Hal-Hakem Heyeti Başkan Vekilliği, Adana Tarım Platformu Sözcülüğü, Seyhan Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Yazarlar Sendikası Üyeliği gibi alanlarda yer alarak birikimlerimi paylaşmakla beraber, 2 dönem başkan vekilliği yaptığım Hal-Hakem Heyeti hariç, diğer kurumlarda hâlen aktif olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Ayrıca 2 dönem CHP Tarım Politikalarından Sorumlu Adana İl Başkan Yardımcılığı yaptım.

Seyhan Belediyesi Meclis Üyeliği için yıllardır aktif olarak görev aldığım Seyhan Ziraat Odası’ndan üzülerek de olsa ayrılmak durumundayım. Seyhan Ziraat Odası’ndan ayrılsam da yine çiftçimizin ve üreticimizin sorunlarını yerel ve ulusal platformlara taşıyarak çözüm arayacağım. Eleştiri ve önerilerimi de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim.

Türkiye’nin birçok ilinden daha fazla nüfusa sahip Seyhan’ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. İlgili kurum ve kuruluşların temsilcileriyle her mecrada buluşup, sorunları istişare ederek çözüm arayışında olacağım.”

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.