TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci toplantılarını sürdürüyor

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Yüreğir İlçesi’nde muhtar ve esnaflarla bir araya geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İnci toplantılarını sürdürüyor

Abdurrahim Sağ
ADANA (İLKHABER)- Kentin genel güvenliği ve asayiş konularına hassasiyetle yaklaşan Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle, mahalle, gezen, esnaf ve mahalle sakinleriyle, gençler ve çocuklarla bir araya gelen İnci; sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyor.

Son olarak Yüreğir İlçesi’nde çalışmalar gerçekleştiren İnci, mahalle muhtarları ve esnafa bir araya geldi. Yeşilbağlar Mahalle Muhtarlığında bulunan konukevinde esnaf ve muhtarlarla bir araya gelen İnci, geçtiğimiz yıl yapılan toplantıda olduğu gibi şark köşesinin yer aldığı salonda ağırlandı. 

İnci bu yıl da geleneği bozmayarak  şark köşesi üzerinde toplantısını gerçekleştirdi. Şark köşesinde oturarak esnaf ve mahalle muhtarlarıyla görüşen İnci, ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mahallelerin durumlarını muhtarlardan dinleyen İnci, çözüm önerileri konusunda fikir paylaşımı gerçekleştirdi. Esnafı da dinleyen İnci, yaşadıkları sorunlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirilmede; “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İnci, Yüreğir İlçemizin mahalle muhtarları ve esnafları ile Yeşilbağlar Mahalle Muhtarlığında bir araya gelerek ilçenin genel güvenlik ve asayiş konularında görüş alışverişinde bulundu” denildi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.