TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Hazar’da 23 Nisan coşkusu

Adana Seyhan ilçesinde büyük başarılara imza atan ve adından övgüyle bahsettiren İsmail Hazar ilkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okul bahçesinde etkinliklerle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
İsmail Hazar’da 23 Nisan coşkusu

Öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı etkinlikte, İsmail Hazar ilkokulu disiplini ile yetiştirilmiş, Ata’sına bağlı, kendisine armağan edilmiş bu güzel bayramın değerini bilen sevimli öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde sergiledikleri birbirinden güzel oyunlar ve gösterilerle izleyenleri büyüledi.

 Okul Müdürü Bayram Geyik Koltuğunu Öğrenciye Devretti

İlkhaber Gazetesi'nden Firdevs ARSLAN'ın haberine göre; İsmail Hazar ilkokulu’nun başarılı Müdürü Bayram Geyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu 2-B sınıfı öğrencisi Elif Ecem Çelikel’e verdi.   Minik Müdür ilk toplantısını Okul Müdür Yardımcısı Sermin Seda Kul, 2-Bsınıfı öğretmeni Ahmet Akarsu ve Rehber öğretmeni Sinem Aydın’la yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Bayram Geyik günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.  Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk, “Benim en büyük eserim” dediği demokratik, laik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni hepimizin ortak umudu, ulusumuzun en değerli varlığı geleceğimiz olan siz çocuklarımıza emanet etmiştir. Sizlerin bu güvene layık olmak için Atatürk ilke ve devrimlerini anlayarak, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde yarınlarımızın mimarları olacağınıza inancımız tamdır. Çocuklarımızın bir bayramı olması ülkemizin bir zenginliğidir. Sizlere Atatürk’ün ve Cumhuriyet’i kuranların aslında bir güveni bu. Biz de sizlerle, başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bizlerin büyük sevinç ve gurur yaşamasında büyük emekleri olan öğretmenlerime öğrencilerime ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Coşkuyla kutlanan etkinliklerde öğrencilerin gösterileri, alkışlarıyla onları destekleyen aileleri ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi. Öğrenciler birbirinden güzel, rengarenk kostümleri, ellerinde Türk bayraklarıyla bayram alanına dönüştürdükleri sahne performanslarını; öğretmenlerinin ve ailelerin coşkulu alkışları arasında tamamladılar.

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.