TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir Canpolat Malatya’dan seslendi: “Siyaset yapmayı bırakıp milletin yaralarını sarın”

Malatya’da birtakım ziyaret ve temaslarda bulunan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “Siyaset yapmayı bırakıp milletin yaralarını sarın” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
Kadir Canpolat Malatya’dan seslendi: “Siyaset yapmayı bırakıp milletin yaralarını sarın”

Birtakım ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya bulunan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat burada deprem bölgelerini gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.  


Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da Ocak Partisi teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklama yapan Canpolat, "Filistin'de yıkım varsa yüreğimiz kan ağlıyor. Acılarımız bir bizim; Hatay'daki, Malatya'daki yıkım da bir. Bu anlamda Malatya'da gözle görülür düzeyde yıkım var. Depremin üzerinden 9 ay geçmesine rağmen, devletimizin hangi düzeyde özverili bir şekilde çalıştığını gururlana gururlana seyrediyoruz. 9 ay geçmesine rağmen devletin idaresindeki tüm mekanizmaların canhıraş bir şekilde çalıştığını görüyoruz. Özellikle siyasi partilerin de sınıfta kaldığını görüyoruz. Bugün siyaset zamanı değil; bugün milletin acılarını sarma zamanı, bırakın siyaseti. Şu milletin yaralarını sarın. Şu parti, bu parti deme zamanı değil arkadaşlar. Her zorlukta bir olmuş, hırsı can yapmış, yeri gelmiş Çanakkale Savaşı'nda ve her zor dönemlerde milletimiz ile bir ve bütün bir şekilde zorlukların üstesinden gelmiş bir milletiz. Filistin'de bir yara varsa; o yara da bizimdir.

Malatya'daki yaraları saralım; Filistin'e de koşalım, Doğu Türkistan'a da gidelim, Karabağ'a da yetişelim, Kıbrıs'a da yönelelim ve Cumhuriyet'in değerlerine hep beraber sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.