TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanlı: Adana Karalar’dan kurtulacak

Yerel Seçimlerle ve diğer partilerin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylarıyla ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tekrar aday gösterilen Zeydan Karalar’ı hedef alarak “Adana Karalar’dan kurtulacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 11:48
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Kanlı: Adana Karalar’dan kurtulacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, düzenlenen bir etkinlikte Yüreğir Belediyesi mevcut Başkanı ve aynı zamanda da Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’e desteğini dile getirdi. İl Başkanı Yusuf Kanlı, Yerel Seçimler ve diğer partilerin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylarıyla ilgili de konuştu.

Milliyetçi Hareket Parti Adana İl Başkanı Kanlı, “Biz Cumhur İttifakıyız. Bir yola çıkmışız. İnşallah 31 Mart'ta da yine burada toplanacağız. Toplandığımızda Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığımız Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere 15 Cumhur İttifakı belediye başkanlığını kazanmış olacağız ve bu sevincimizi kutlayacağız” dedi.

Konuşacak çok şeyin olduğunu dile getiren Başkan Kanlı, önemli iki konuya değineceğine vurgu yaptı. Kanlı, “İlk olarak Adana Karalar’dan kurtulacak” diyerek Adana Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ı hedef aldı.  

İyi Parti’nin Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’le ilgili de konuşan Başkan Kanlı, şunları dile getirdi:

“Ayrıca bir parti merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in sadece soyadından yola çıkıp, hiçbir şekilde ülkücü ve Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde bulunmamış kişiyi aday göstererek hareket ediyor. Biz bunların alayını göndereceğiz. 31 Mart günü akşamı da sandığa gömeceğiz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.