TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapadokya'da yürekleri ağza getiren anlar

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde havalanan sıcak hava balonu bir caminin alemine çarpttı. Yürekleri ağza getiren olayda sıcak hava balonu şans eseri yırtılmazken, minarenin alemi eğildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kapadokya'da yürekleri ağza getiren anlar

(İLKHABER) - Ürgüp'de havalanan sıcak hava balonu bir caminin alemine çarpttı. Yürekleri ağza getiren olayda sıcak hava balonu şans eseri yırtılmadı.

Balon-1

 Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan UNESCO dünya Kültür Mirası listesindeki Kapadokya'da havalanan bir sıcak hava balonu, rüzgarın etkisiyle Ürgüp ilçe merkezine doğru sürüklendi. Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir caminin üzerinden geçen sıcak hava balonu, minarenin alemine çarptı. Yürekleri ağza getiren olayda sıcak hava balonu şans eseri yırtılmazken, minarenin alemi eğildi.

balon-2

O anları ise cep telefonu kamerasıyla bir kişi evinin terasından kaydetti. Görüntüleri kayda alan kişi ve eşi arasında geçen konuşmalarda korku dolu anlar saniye saniye anlatıldı. 

balon-3

Kayıt sırasında kadının, "Camiye çarpacak. Dedim ben sana camiye çarpacak diye. İyi ki yırtılmadı, Allah korudu. Düşşe ne olacaktı şimdi? Balon kalınmış demek ki delinmedi." ifadeleri de kayda yansıdı. 

balon-4

balon-5

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.