TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaplan, Manisa maçına odaklandı

Ligde düşme hattından uzaklaşmanın hesabını yapan Adanaspor, Trendyol 1. Lig 32. Hafta maçında sahasında Manisa FK ekibini konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren Toros Kaplanı, kendi evindeki mücadeleden mutlak galibiyete odaklandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
Kaplan, Manisa maçına odaklandı

Trendyol 1. Liginde sezon sonuna doğru yaklaştıkça hem üst, hem de alt sıralarda müthiş bir yarış söz konusu.. Bu sezon inişli-çıkışlı grafik çizen ve düşme potasında yer alan Adanaspor, alt sıralardan kurtulmanın hesabını yapıyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Kadir Adıyaman'nın haberine göre; Ligin 32. hafta maçında sahasında Manisa FK ekibini konuk edecek olan turuncu-beyazlılar, kendi evindeki mücadeleden mutlak galibiyet alıp rahat bir nefes almak istiyor. Hazırlıklarına devam eden Toros Kaplanı, kalan maçlardan maksimum puanlar toplayıp, rakiplerinin ise kaybetmesini bekleyecek.

Kemal Kılıç yönetiminde hazırlıklarına devam eden Adanaspor, dün yaptığı idman, koşu ardından ısınma hareketleriyle idmana başlayan Adanaspor, ardından anaerobik eşik koşusu, yönsüz oyun ve kenar ortalı gol vuruşu çalışmalarıyla devam etti. Çift kale maçın ardından antrenman streching ve soğuma çalışmasıyla sona erdi.

SON 3 MAÇTA 2 PUAN

Adanaspor, ligde son 3 maçta 2 puan topladı. Toros Kaplanı, kalan maçlardan puanları toplayıp, ligde kalmanın hesabını yapıyor. Adanaspor’un kalan maçları; Manisa FK, Altayspor ve son hafta Bandırma Spor..

Adanaspor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.