TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi

MHP’li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar başkanlığında yapılan son meclis oturumunda söz alarak çeşitli konularda görüşlerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karaisalı Belediye Başkanı Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - MHP’li Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde yetersizlik olduğunu ve bu yüzden Adana halkının mağdur olduğunu iddia etti. Aslan, belediyenin sinek ve haşere sorununu çözemediğini, içme suyunda sıkıntılar yaşandığını, yolların bozuk olduğunu ve 4 bin çalışanı işten atarak açlığa mahkûm ettiğini iddia etti.

Belediyenin reklam çalışmalarına da tepki gösteren Aslan, belediyenin 3 milyon ton asfalt döktüğünü iddia ettiğini, ancak bu iddianın gerçek olmadığını savundu. Aslan, belediyenin asfalt döktüğü yolların olmadığını ve bu iddianın sadece bir algı yaratma çalışması olduğunu ifade etti.

Belediyenin bütçesini denkleştirdiğini ve hatta fazla bile verdiğini iddia ettiğini, ancak çalışanların sadece çıplak maaşlarını ödediğini ve ikramiyelerini ödemediğini söyleyen Aslan, bu durumun bir tezat olduğunu ve belediye yönetiminin çalışanları mağdur ettiğini savundu.

Belediyenin işten attığı 4 bin çalışanın ülkücü, milliyetçi ve muhafazakar olduğunu iddia eden Aslan, belediyenin personel fazlası olduğu için bu çalışanları işten atmadığını, siyasi nedenlerle işten attığını savundu. Aslan, belediye yönetiminin bu çalışanları açlığa mahkûm ettiğini söyledi.

Aslan’ın iddiaları, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz yanıtlanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.