TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar, Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar," Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve tempomuzu artırarak buna devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar, Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar," Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve tempomuzu artırarak buna devam edeceğiz" dedi.

Karalar, Karataş ilçesine bağlı Tuzla, Gökkaya, Kırmızıdağ, Bahçe, Bebeli ve Adalı köylerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği merkez ve kırsal ilçelerin mahallelerinde vatandaşlarla buluşup sohbet etmeye, sorunları dinleyip anında çözüm üretmeye devam ettiği belirtildi.  

Zeydan Karalar, “Biz Adana’mızın dört bir yanına, vatandaşın kime oy verip vermediğine bakmadan, eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Ayrıştırmak, ötekileştirmek ülkemizin lehine sonuç vermez. Halkımıza daha iyi hizmet için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve tempomuzu artırarak buna devam edeceğiz. Millet İttifakı hükümetinde bizim de gücümüz artacak ve kentimize hizmeti bir başka boyuta taşıyacağız” dedi.

Karataş’ın muhtarlarıyla da bir araya gelen Karalar, sorunları dinledi ve çözümü için gerekenleri yapacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.