TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’dan yeni bir miting alanı sözü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’ya yeni bir miting alanı yaptıracağı sözünü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’dan yeni bir miting alanı sözü

Bayram BULUT- Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’ya yeni bir miting alanı yaptıracağı sözünü verdi.

Millet İttifakı’nın Adana mitinginden konuşan Zeydan Karalar, meydanlara sığmayan vatandaşlar için yeni bir alana ihtiyaç olduğunu söyledi. Bunun için çalışma yapacağını dile getiren Karalar, “Erzurum’da saldırıya uğrayan Ekrem kardeşimize geçmiş olsun diyoruz. Adana görüyorum ki bu alana sığmıyor. Ahtım olsun 300-400 bin insanın sığacağı alan yapacağım. Yaşar Kemal’in dediği gibi insan bedeni kadar değil yüreği kadar evrende yer kaplar. Biz yürekli insanlarız bizleri korkutamazlar. Genel başkanımıza saldırdılar. Meral Hanıma saldırdılar. Şimdide Ekrem başkanımıza saldırdılar. Bizleri korkutamazlar” dedi.

Türkiye’ye bahar getireceklerini işaret eden Karalar, “Adana’da bahar çok başkadır Narenciye portakal çiçek açar onları biz içimize çekeriz. İçimiz huzur bulur. Türkiye’ye öyle bir bahar gelecek ki, yüzüncü yılda 14 Mayıs’ta yine Türkiye’ye huzur gelecek. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bize bir söz verdi. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanı yapacağımızın sözünü veriyoruz. Ne kadar zor tabloda bir belediye devraldığımı biliyorsunuz. Pandemi iki yıl, arkasından deprem, gelirin 4 katı borç vardı. 3 yılda belediyeyi hem borç ödeyen hem iş yapan hale getirdik” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.