TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman: Güzel bir maç izlettik

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında evinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Maç sonu konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, iyi bir maç izlettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
Karaman: Güzel bir maç izlettik

İlk yarı çok pozisyon bulduklarını belirten Karaman, “İlk 45 dakikaya baktığımızda öncelikle Semih’in sakatlanıp oyundan çıkması bizim için bir talihsizlik oldu. Maçın adamı kim derseniz bana göre Galatasaray kalecisi Muslera.. Biz bir türlü o golü bulamadık. Lider ile oynuyorsunuz sonuçta.. Ligde bütün istatistikleri altüst eden bir takım. Bu Galatasaray için de Fenerbahçe için de geçerli.” Dedi.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI’nın haberine göre; Karaman, “Öyle bir takıma karşı oynuyorsun ve ilk devre yakaladığımız net pozisyonlar var. Hem mücadele olarak, hem hücum olarak ortaya iyi şeyler koyduk. Ucuz ilk iki golü yedik. Bence 2-0’a gelene kadar izleyenlere güzel bir maç izlettik. 2-0'dan sonra Galatasaray rahatladı ama 0-0'ken atak yaptığımız bölümlerde ecel terleri çekti.

Yediğimiz gole kadar oyun, pozisyon, hücuma çıkış ve sıcak temas anlamında alkışı hak eden bir takım ortaya koyduk. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Taraftarımıza ayrı bir parantez açmak lazım. Takımını destekleyen ve maç öncesinde de çok iyi bir atmosfer yaratan Adana Demirspor taraftarı gördük. Keşke bu coşkuya yakışır bir skor alabilseydik.

Elimizde iyi bir kadro var. O kadroyla oyun planlamasını en iyi şekilde yaptık. Dolayısıyla Futbol bir oyun, alkışlayacaksın. Adana Demirspor'un oyuncularına da sahip çıkacaksın." Açıklamasını yaptı.

Galatasaray

Okan Buruk: Bizi Muslera Ayakta Tuttu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Burak ise kalecileri Muslera’nın performansına dikkat çekerek şu açıklamalara yer verdi;

Adana Demirspor, taraftarının desteği ile gerçekten çok iyi oynadı. Adana şehri futbol şehri olduğunu bir kez daha gösterdi. Adana deplasmanı birçok takım için çok zordur. Maç öncesi muhteşem bir koreografi vardı. Maç atmosferi çok güzeldi.

İki takım da çok pozisyon buldu. Savunma anlamında rakibimize verdiğimiz pozisyonlar vardı. Rakibimizin iyi oynadığı ve kalemizde yakaladığı ataklarda kalecimiz Muslera'nın kurtarışları bizi ayakta tuttu diyebilirim. Galatasaray’ın kazandığı 3 puanda önemli bir rolü vardı. Ayrıca Muslera kendi rekorunu kırdı. Gol yemediysek en büyük sebebi Muslera'dır. Maçın içinde geri düşmememizi sağladı.

Geriye de düşebilirdik, öne geçtikten sonra rakibimiz beraberliği de yakalayabilirdi ancak Muslera o anlarda kritik kurtarışlar yaptı. Adana Demirspor'u tebrik etmek lazım, iyi oynadılar. Oyun içerisinde çok net pozisyonları vardı. Seyircileri de tebrik ediyorum, güzel bir ortam vardı. Sadece hava çok sıcaktı, nem oldu. Oyuncular da yoruldu.

7 puanlık farkla hafta sonuna giriyoruz. Derbiyi izleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Averaj anlamında gerideydik ve yakaladık, geçtik. Bütün futbolcularım gol için yaşıyor. Maç bitene kadar gol aradık. Averajın da çok önemi var."

adana demirspor

Tayfun Aydoğan: Maça İyi Başlayan Taraf Bizdik

Adana Demirspor’da Tayfun Aydoğan tempolu güzel bir maç olduğunu söyledi. Tayfun, “İzleyicilerimize tempolu güzel bir maç izlettirdik. Maça da iyi başlayan taraf bizdik. Pozisyonlar da bulduk. Böyle camialara karşı pozisyon bulduğunuzda değerlendirmeniz gerekiyor. Onlar değerlendirdi ancak biz değerlendiremedik. Müthiş bir atmosfer oluşturan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onlara galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı. Özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.” Diye konuştu.

Yusuf Erdoğan: Maçı Kazanabilirdik

Mavi-lacivertlilerde Yusuf Erdoğan, çok iyi mücadele ettiklerini söyledi. Erdoğan, “Adana atmosferine yakışır bir maç oldu. İyi mücadele ettik ve çok net pozisyonlar da bulduk. Maalesef böyle maçlarda o kırılma anlarında kendi lehinize çeviremediğinizde, biraz da bireysel hatalardan kaynaklı goller yiyince çeviremiyorsunuz.

Adana Demirspor olarak iyi mücadele ettik. Çok net pozisyonlarımız oldu ve maçı kazanabilirdik. Üzgünüz. Ligin boyu kısaldı, kalan maçları iyi sonuçlarla alıp önümüzdeki sezonda da daha güçlü şekilde devam etmek istiyoruz.” Dedi.

Semih Güler Sakatlandı

Adana ekibinin başarılı stoperi Semih Güler, karşılaşmanın 11. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkarken yerini Manev'e bıraktı. 6. sezonunu geçiren Semih Güler, bu sezon 35.maçına çıktı.

Taraftardan Müthiş Koreografi

Adana Demirspor taraftarı, Galatasaray'la oynanan maç öncesinde Yeni Adana Stadyumu'nun tribünlerinde hazırladığı koreografi le yine gündem yarattı. Mavi-lacivertli taraftarlar, kuruluş tarihine atıfta bulunarak “Working Class Hero” (İşçi sınıfının kahramanı) yazılı dev bir pankart açtı, 1 Mayıs'ı selamladı. Mavi-Lacivertli ekibin yaptığı bu görsel şölen sosyal medyada büyük bir beğeni topladı.

Galatasaray

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.