TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karatay Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

aratay Belediyesi, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirilmesi için hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
Karatay Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Karatay Belediyesi, çalışanlarının iş geliştirme ve güvenlik konularında bilgilendirilmesi amacıyla hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediye personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi düzenlendi. İş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilendirme yapılmasının yanı sıra çalışma mevzuatı hakkında da personel bilgilendirildi.

İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ

Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimler, belediye personelinin iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlenmesi amacıyla gerçekleştirildi. Eğitimler, A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Fatma Doğru tarafından iki ayrı oturumda verildi. Eğitimlerde, yüksekte çalışma, kapalı ortamda çalışma ve kesici aletlerle çalışma prensipleri gibi konular ele alındı.

GENİŞ KAPSAMLI SUNUMLA BİLGİLENDİRME

Eğitimlerde, iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirilerek, personelin dikkat etmesi gereken noktalar detaylı bir şekilde anlatıldı. Belediye personelinin bu eğitimler aracılığıyla güvenli çalışma ortamları hakkında bilinçlenmesi ve iş kazalarının önlenmesi amaçlanıyor. Karatay Belediyesi, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçli ve bilgili olmaları için benzeri eğitim çalışmalarını düzenlemeye devam edeceğini belirtti.

 Karatay Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

"ÖNLEMLERLE KAZALARI ÖNLEYİN"

Karatay Belediyesi, iş sağlığı ve güvenliği konularında çalışanlarını bilinçlendirmek amacıyla düzenlediği eğitimlerle önemli bir adım attı. İş güvenliği uzmanı Fatma Doğru'nun yönetiminde gerçekleştirilen eğitimlerde, iş kazalarının önüne geçmek için alınması gereken önlemler ve dikkat edilmesi gereken noktalar ele alındı.

Fatma Doğru, iş güvenliği eğitiminin temel amacının iş kazalarını önlemek olduğunu vurgulayarak, iş güvenliğinin kaza oluşmadan önce alınacak tedbirlerle sağlanması gerektiğini belirtti. Anlık dalgınlıkların ömür boyu izlerini taşıyabilecek kazalara sebep olabileceğini ifade eden Doğru, çalışanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

BAŞKAN KILCA'DAN İŞ GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERME SÖZÜ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak iş güvenliğine büyük önem verdiklerini ve bu yönde eğitimlerin her kademede devam ettiğini belirtti. İş güvenliğinin üst seviyede hayata geçmesine büyük bir özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Kılca, çalışanların sağlık ve güvenliğini her şeyin önünde tuttuklarını ifade etti.

Kılca, "Hangi şart ve durumda olursak olalım tedbirli ve dikkatli olmamız gerekiyor. Bu tür eğitim ve farkındalık oluşturan çalışmalar da işyerlerindeki sağlığın ve güvenin üst seviyede tesis edilmesine büyük bir katkı sağlamaktadır. Belediye olarak sağlık ve güvenlik konusunda duyarlı ve hassas çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuşarak iş güvenliğine verdikleri önemi vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.