TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Özçelik, polislerle iftar yaptı

BİTLİS’İN HİZAN KAYMAKAMI NURHALİL ÖZÇELİK, TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI DOLAYISIYLA DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaymakam Özçelik, polislerle iftar yaptı

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Kaymakam Özçelik, “Şanla, şerefle yazdığı 178 yıllık bir maziyi geride bırakmış olan Polis Teşkilatımız, 178. kuruluş yılına girerken, sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Bu vesile ile başarı dolu nice yıllar diler, bu kutsal mesleğin ifası sırasında şehit olan mensuplarımıza Allah’tan rahmet, gazi ve emeklilerimiz ile halen görev yapan meslektaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Emniyet teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Nurhalil Özçelik, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Özcan, Hakim Emrullah Erörs, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, İlçe Emniyet Amiri Mahmut Metin Eyidoğan, emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.