TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenan Çetinel İlkokulu hentbolda Adana birincisi oldu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Okul Sporları Mini minikler Hentbol Birinciliği’ turnuvasında Çukurova’da başarılı eğitimiyle öne çıkan Kenan Çetinel İlkokulu, minik kızlar ve erkekler hentbol kategorisinde Adana birincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
Kenan Çetinel İlkokulu hentbolda Adana birincisi oldu

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  ‘Okul Sporları Mini minikler Hentbol Birinciliği’ tamamlandı. Kurttepe Endüstri Meslek Lisesi’nde yapılan müsabakalar çekişmeli geçerken, müsabakalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Okul sporları kapsamında Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü minik kızlar ve erkekler hentbol turnuvasında Kenan Çetinel İlkokulu, kızlar ve erkekler kategorisinde Adana birincisi oldu.

Turnuvada gösterdikleri başarılar hakkında konuşan Kenan Çetinel İlkokulu Müdürü Yılmaz Perçin gururlu olduklarını söyledi. Perçin, “Okul sporları kapsamında Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü minik kızlar ve erkekler hentbol turnuvasında okulumuz, kızlar ve erkekler kategorisinde Adana birincisi oldu. Başta takımlarımızın antrenörü Derya Güneş hocamızı ve çocuklarımızı olmak üzere, emeği geçen herkesi tebrik ederiz.” Dedi.

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.