TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kısacık: “Hakimiyet kayıtsız şartsız yeniden milletimizin olacak.”

CHP Adana milletvekili adayı ve DEVA Partisi Adana kurucu il başkanı Sadullah Kısacık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kısacık: “Hakimiyet kayıtsız şartsız yeniden milletimizin olacak.”

ADANA(İLKHABER)-CHP Adana milletvekili adayı ve DEVA Partisi Adana kurucu il başkanı Sadullah Kısacık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda toplum ve demokrasi vurgusu yapan Kısacık, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Millet iradesinin hakim kılındığı Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, demokrasimizin kalbi ve tarihi karargahı 103 yaşında. Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl dönümü olmasıyla bu güzel günün tarihi ve manevi anlamı daha da yükselmiştir. Yüce meclisimizi kurarak şanlı destanımızın, Millî Mücadelemizin neferleri olarak öne atılan ve canını feda ederek şehadetten kaçmayan milletimizi, özgürlük ve demokrasi yolunda ülkemizin iradesine ortak kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi de minnetle anıyorum. Halkımızın ve bu günün anlamı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da bayramını canı gönülden kutluyorum.

14 Mayıs’ta, ülkemiz ve milletimizi tarihi ve geleceği açısında da en ciddi sınavlarından birisini verecek. Bu sınavda, bağımsızlığının ezeline ve ebediyetine aşık olan milletimizin, kanıyla ve canıyla elde ettiği hakimiyet hakkına sonuna kadar sahip çıkacağına olan inancım tamdır. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın liderliğinde üç yıl önce DEVA Partisi kadrolarında başladığımız Demokrasi hareketimiz, çoğulcu, bütüncül, farklı fikirlerin ve düşüncelerin bir araya gelmesiyle oluşan Millet İttifakımızla daha da güçlenmiştir. Kadrolarımızla ittifakımız içinde anayasa ve hukuk güvencesinde bireyi ve sivil toplumu güçlendiren, katılımcılığı esas alan, her vatandaşımızın eşit temel hak ve özgürlüklere sahip olacağı; milletimizin, anne-babaların, çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecek kaygısı çekmeyeceği Yeni Türkiye adına, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aziz milletimize duyduğumuz güven, milletimizin partimize ve ittifakımıza göstermiş olduğu teveccühle 23 Nisan 1920’den alınan demokrasi ilhamıyla, 15 Mayıs 2023 günü sabahında hakimiyet kayıtsız şartsız yeniden milletimizin olacaktır!”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.