TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaispir, Karalar'a yüklendi: Adana’mız son 5 yıl yerinde saydı

Yüreğir Belediyesi mevcut Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’daki ulaşım sorunlarıyla ilgili konuşarak “Adana’mız son 5 yıl yerinde saydı” dedi ve Adana Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve CHP Başkan Adayı Zeydan Karalar’ı eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 00:20
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Kocaispir, Karalar'a yüklendi: Adana’mız son 5 yıl yerinde saydı

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı ve CHP Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın yönetimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

KOCAİSPİR: ADANA'MIZ SON 5 YILDIR ADETA BİR ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADAN YENİ BİR SEÇİM DÖNEMİNE GELDİ

Kocaispir, sosyal medyasından yaptığı açıklamada Başkan Karalar’a Adana’daki ulaşım sorunu üzerinden yüklendi. Kocaispir, “Kıymetli hemşehrilerim, hizmet etmek devamlılık gerektirir. Yenilik gerektirir. Maalesef Adana'mız son 5 yıldır adeta bir çivi dahi çakılmadan yeni bir seçim dönemine geldi” dedi.

KOCAİSPİR: BİR 5 YIL DAHA BEKLENİRSE ADANA’MIZIN MEVCUT YOLLARINDAN DOLAYI MAALESEF Kİ ULAŞIM SÜRELERİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTACAK

“Peki, belediye hizmetleri durma noktasına gelmişken, şehrimiz ve nüfusumuz ne oldu? Daha çok büyüdü. Maalesef mevcut yönetim sıfırda kaldı. Yol ve trafik şehrimizin yönetilemeyecek en kritik konularından bir tanesi haline geliyor. Bir 5 yıl daha beklenirse Adana’mızın mevcut yollarından dolayı maalesef ki ulaşım sürelerimiz her geçen gün artacak. İşimize evimize her gün birkaç dakika daha geç gitmek zorunda kalacağız. Şehrimizde acilen çözülmesi gereken sıkışan damarlar var” diyen Kocaispir, konuyla ilgili proje ve planlarının hazır olduğunu, Adana'da trafiğin hangi noktalarda sıkıştığını verilerle analiz ettiklerini ve etmeye de devam ettiklerini sile getirdi.

KOCAİSPİR: ARTIK ADANA'DA ULAŞIM, BÜYÜKŞEHİRE YAKIŞIR HALE GELECEK

Adana’daki ulaşımın sıkıştığı belli yerlerden söz eden Kocaispir, şunları söyledi:

“Şehir Hastanesi önündeki 15 Temmuz Kavşağı, D-400, Turgut Özal Bulvarı ve Mustafakemalpaşa Bulvarı üzerindeki trafik ışıklı kavşaklarda yapılması gereken battı çıktılar için durmayacağız, mazeret üretmeyeceğiz, çalışacağız, yapacağız. Hayata geçireceğimiz yeni ulaşım planlarımızla Adana'ya nefes aldıracağız. Artık Adana'da ulaşım, Büyükşehir’e yakışır hale gelecek. Ulaşım kolaylaşacak, Adana kazanacak. Adana öyle bir kazanacak ki bu şehirde kaybeden hiç kimse olmayacak. Haydi Adana'm 31 Mart'ta iş başına.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.