TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozanlı öğrencilerden harekat bölgesindeki Mehmetçiğe moral mektubu

Adana’nın Kozan ilçesinde Halit Dağlı İlköğretim Okulu öğrencileri Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım ekibi ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığında askerler ile bir araya gelerek, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde Mehmetçiğe yazdıkları mektupları teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 10:15
Kaynak: İHA
Kozanlı öğrencilerden harekat bölgesindeki Mehmetçiğe moral mektubu

Kozan’da Halit Dağlı İlköğretim Okulu'nda okuyan 3. sınıf öğrencileri, öğretmenleri Harun Gün ve Kozan Arama Kurtarma ve İnsani Yardım ekibi ile birlikte Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık’a 21 şehit için taziye ziyaretinde bulunarak, görevdeki Mehmetçik için hazırladıkları moral mektuplarını teslim etti.

Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, askerler ile birlikte öğrencileri kapıda karşılarken, mektuplar karşısında çok duygulandıklarını, öğrencilerin yüreklerini ısıttığını söyledi. Öğrencilerden Alperen Arık ve Yağmur Yıldız’ın okuduğu mektup da duygulandırdı.

Jandarma ziyareti sonrası açıklama yapan KOZYAR temsilcisi Okan Arık, “Bugün burada öğrencilerin hazırladığı mektupları ilettik. Biz ruhu üniformalı bir milletiz. Asker ve polisimizin her zaman yanında olduğunu göstermek adına öğrencilerimiz ile Mehmetçiklerimizi ziyaret ettik başsağlığı diledik” dedi.

Jandarma ziyareti sonrası Kozan şehitliğini ziyaret eden öğrenciler, şehitlere dua ederek karanfil bıraktı. Çıkışta “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diyerek Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.