TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kozluk’ta ’yeteneğini keşfet projesi’

BATMAN’IN KOZLUK İLÇESİNDE GENÇLERİN SPOR, KÜLTÜR, SANAT VE BİLİM ALANINDA YETENEKLERİNİ KEŞFEDEREK, BU YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA HAYATA HAZIRLANMALARINI AMAÇLAYAN “KOZLUK YETENEĞİNİ KEŞFET” PROJESİ BAŞLADI.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2023 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kozluk’ta ’yeteneğini keşfet projesi’

Batman’ın Kozluk ilçesinde gençlerin spor, kültür, sanat ve bilim alanında yeteneklerini keşfederek, bu yetenekleri doğrultusunda hayata hazırlanmalarını amaçlayan ’Kozluk yeteneğini keşfet’ projesi başladı.

Proje doğrultusunda eğitimin tüm taraflarını kapsayacak şekilde idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik çalışmaları içeren ve amacı bireylerin farkına varmadıkları yeteneklerini ortaya çıkarmak veya yeteneklerinin farkında olup kendini geliştirme imkanı bulamayan bireyler projeye yoğun ilgi gösterdi. İlçede açılan kurslara kayıtların devam ettiğini aktaran Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, “Kozluk Batman’ın en büyük ilçesi ve genç nüfusun yoğun olduğu bir ilçe. Biz de her zaman gençlerimizin arkasında durup onlara destek olmak için var gücümüzle çalışmalar yapıyoruz. Kozluk’ta çok yetenekli gençlerimiz, öğrencilerimiz var. Bu proje ile birlikte gençlerimizin yeteneklerini keşfedebilmesi için onlara olanak sağlamak için böyle bir çalışma yaptık. Ortaya konacak yüksek kalitede güçlü bir eğitimin ardından, beli alanlarla yetenekli olan bireylerin ders dışı etkinliklerle bu yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Böylece özgüveni yüksek, başarılı, yetenekli, ahlaklı ve ülkemize büyük fayda sağlayacak nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.