TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kur’an kursu öğrencilerinden depremzede anlamlı destek

MUŞ’UN BULANIK İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI İMAM-I ŞAFİİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, KUMBARALARINDA BİRİKTİRDİKLERİ HARÇLIKLARI İLE ALDIKLARI OYUNCAKLARI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA HEDİYE ETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2023 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2023 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kur’an kursu öğrencilerinden depremzede anlamlı destek

ı Şafii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları oyuncakları depremzede çocuklara hediye etti.

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Bulanık ilçesindeki 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri de kumbaralarında biriktirdiği harçlıkları ile oyuncak alarak afetzede çocuklara hediye ettiler. İmam-ı Şafii Kur’an Kursu öğreticisi Canan Aydın ve Zeynep Yetişgin, öğrencilerle birlikte depremzede aileleri ziyaret ederek, harçlıkları ile aldıkları oyuncakları akranlarına hediye ettiler.

Çocukların kendi kumbaralarında aldıkları harçlıklarla oyuncak aldıklarını ve bu oyuncakları kendi akranlarına hediye ettiklerini belirten Candan Aydın, “Kur’an-ı Kerim’de ’Allah yolunda sevdiğiniz şeylerden harcamadıkça iyiliğe asla eremezsiniz. Ne harcarsanız Allah onu hakkıyla bilir’ buyuruyor Rabbimiz. Sizlerde kendi kumbaranızdaki harçlıklarınız ile aldığınız bu oyuncakları depremzede çocuklara bağışlamakla Rabbimizin bu emrine mazhar oldunuz. Sizleri yetiştiren başta anne ve babanız olmak üzere öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.