TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lezzet Treni Belemedik'e ulaştı

7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali etkinlikleri devam ediyor. Festival kapsamında her yıl düzenlenen Lezzet Treni yolculuğu bu sene de Adana'dan hareket ederek Belemedik'e geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Lezzet Treni Belemedik'e ulaştı

CANSU ERSOY

ADANA (İLKHABER) - 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali etkinlikleri devam ediyor. Festival kapsamında her yıl düzenlenen Lezzet Treni yolculuğu bu sene de Adana'dan hareket ederek Beklemedik'e geldi. Trende Adana Valisi Yavuz Selim Köşger' de yer aldı. Köşger, Beklemedik için "Saklı kalmış bir güzellik, saklı bir cennet bahçesi" dedi.

Lezzet Festivali kapsamında düzenlenen Lezzet Treni Adana'dan hareket ettikten ve Varda Köprüsü'ne de uğradıktan sonra Beklemedik'e geldi. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'in de katıldığı etkinlikte birçok basın mensubu yer aldı.

"BEN DE BURAYA İLK DEFA GELİYORUM"

Beklemedik'te düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan Vali Köşger, "Lezzet Treniyle Belemedik'e geldik. Burası saklı bir cennet bahçesi. Gözlerden uzak böyle huzurlu bir yer olması beni çok mutlu etti ve aynı zamanda da şaşırttı. Ben de buraya ilk defa geliyorum. Buradaki doğa, sıcak karşılama ve doğal ürünlerden oluşan kahvaltı bütün stresimizi aldı. Çok doğal bir ortam" diye bildirdi.

"BURAYI GELİŞTİRMEK İÇİN BUNDAN SONRA BAŞKANIMIZIN YAPACAĞI PROJELERİ BİZ DE DESTEKLEYECEĞİZ"

"Her şeyden önce burayı yapan, hayata geçiren belediye başkanımıza çok teşekkür ederim" diyen Vali Köşger konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Başkanımız buranın doğal özelliğini bozmadan kullanışlı hale getirmiş. Burayı geliştirmek için bundan sonra başkanımızın yapacağı projeleri biz de destekleyeceğiz. Beklemedik'i, bu güzel ortamı görmeye tüm Türkiye'yi davet ediyorum. Türkiye'de nice güzellikler var ve burası da onlardan birisi. Saklı kalmış bir güzellik."

BELEMEDİK 11

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ' da Pozantı ve Belemedik hakkında bilgiler verdi.

Sonrasında Bungalov Evleri gezen Vali Köşger ve Başkan Çay keyifli anlar yaşadı. Çay, Bungalovlarda türkü söyledi.

BELEMEDİK  7

BELEMEDİK 1OBELEMEDİK  2varda köprüsü 2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.