TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahalleli bozuk yollardan şikayetçi

Adana’nın merkez Sayhan İlçesi, Yurt Mahallesi sakinleri bozuk yollardan şikayetçi.. Özellikle kış mevsiminde bozulan yollar, mahalleliyi adeta çileden çıkarıyor. Olumsuz kış şartlarında bir an önce yollarının yapılmasını isteyen mahalle sakinleri, okula, işe, pazara giderken büyük zorluklar yaşadıklarını söylüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
Mahalleli bozuk yollardan şikayetçi

Bir yandan soğuk havalar, bir yandan yağışlar derken, olumsuz kış şartlarıyla birlikte yerleşim yerlerinde yollarda meydana gelen arızalar vatandaşı çileden çıkarıyor.

İlkhaber'den Serhat Şanlı'nın haberine göre ;Adana’nın merkez Seyhan İlçesi, Yurt Mahallesi sakinleri bu konuda soru yaşayan yerler arasında..

Kimi kent merkezinde çamurdan geçemediğini belirtirken, kimi ise araçlarının birçok olumsuz sorun ile karşılaştığını söylüyor. Araçlarının ön düzeneğinin bozuk yollar nedeniyle sürekli hasar gördüğünü belirten araç sahipleri, bozulan yolların bir an önce düzeltilmesini istiyor.

Adana gibi büyükşehirde ve özellikle kent merkezinde adeta köy yollarını anımsatan görüntüler, dikkat çekerken, vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor. İşe giderken, çocuklarını okula bırakırken, pazara giderken, çamur içerisinde kalan mahalle sakinleri, seçim ile birlikte adayların oy vermek için geldiklerini ancak bozuk yollara çözüm üretilmediğini belirtiyor.
Bu gibi sıkıntılar ile sık sık karşı karşıya kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, yolda yürüyemediklerini, yağan yağmurlardan sonra her tarafın su ve taş olduğunu belirtiyor. Konu hakkında yetkilileri defalarda aradıklarını Yurt Mahallesi sakinleri çözüm bekliyor.

Sosyal medya hesaplarından yetkililere sık sık isteklerini dile getiren mahalle sakinlerinin paylaştıkları bazı mesajlar şöyle; “Hala yollar özellikle merkezi yollar delik deşik. Motorsiklet sürücüsüyüm. Çukurların, bozuk yolların verdiği zararlardan yoruldum. Artık çözüm bulun lütfen.. “

“Sayın başkanım. Yağmur yağdığında evleri su basıyor. Dışarı çıktığımızda çamur içerisinde kalıyoruz. Burası kent mi, yoksa köy mü!  Buyrun bakın. Siz karar verin”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.