TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Büyükşehir Belediyesinden her gün iftar

RAMAZAN AYININ İLK GÜNÜNDEN İTİBAREN KAHRAMANMARAŞ’IN DULKADİROĞLU İLÇESİNDE, SÜMER, İSTASYON VE AKSU MAHALLELERİNDEKİ ÇADIR KENTLERDE DEPREMZEDELERİN YANINDA OLAN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3 BİNER KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ VE SAHUR KAHVALTISI İKRAMINI SÜRDÜRÜYOR.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Manisa Büyükşehir Belediyesinden her gün iftar

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde, Sümer, İstasyon ve Aksu mahallelerindeki çadır kentlerde depremzedelerin yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 3 biner kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ikramını sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerimizden olan Kahramanmaraş’a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde afetzedelerin yanında yer alıyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren ilçeye bağlı Sümer, İstasyon ve Aksu mahallelerindeki çadır kentlerde 3 biner kişilik iftar yemeği ve sahur kahvaltısı ikramı sağlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ve gönüllü personeller, yaraların sarılması noktasında da gayret sarf ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde ilk andan itibaren afet bölgesinde vatandaşların yanında yer aldıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, el birliğiyle yaraların sarılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.