TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Master tenisçiler Adana'da kıyasıya mücadele etti

Türkiye Tenis Federasyonu'nun turnuva takviminde yer alan T400 Masters ATDSK Cup, 4-12 Kasım 2023 tarihlerinde Adana'da yapıldı. Turnuvaya Türkiye'nin dört bir yanından 328 tenisçi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Master tenisçiler Adana'da kıyasıya mücadele etti

Türkiye Tenis Federasyonu'nun turnuva takviminde yer alan T400 Masters ATDSK Cup, Çatalbaş Enerji A.Ş.'nin sponsorluğunda Adana'da gerçekleşti. 4-12 Kasım 2023 tarihleri arasında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde (ATDSK)  düzenlenen turnuvaya 25 farklı kategoride 328 tenisçi katıldı.

Turnuva, Atatürk'ü Anma Haftası'na denk geldiği için sporcular, hakemler, antrenörler ve kulüp yöneticileri, 10 Kasım'da saat 9.05'te saygı duruşunda bulunarak Mustafa Kemal Atatürk'ü andılar.

Turnuvada master tenisçiler 9 gün boyunca kıyasıya mücadele ederken, Çatalbaş Enerji Noktası'nda ise tenis meraklıları sanal tenis oynadılar ve sanal gerçeklik gözlüğüyle yeteneklerini sergilediler.

atdsk5-1

Kupa töreninde konuşan ATDSK Genel Sekreteri Can İstif, Cumhuriyetin 100. yılında TTF'nin en büyük puanlı turnuvalarından birine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. İstif, turnuva sponsoru Çatalbaş Enerji A.Ş.'ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Çatalbaş Enerji A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çatalbaş ise Türkiye'nin dört bir yanından master tenisçilerini Adana'da buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirterek, ATDSK'ya teşekkürlerini iletti.

atdsk3-1

TURNUVANIN ŞAMPİYONLARI VE FİNALİSTLERİ

Turnuvada, 18 yaş üstü erkekler ve kadınlarda tekler ve çiftler kategorilerinde mücadeleler yapıldı. Teklerde, 18 yaş üstü erkeklerde Ali Kaan Kandırmaz, kadınlarda Merve Çay şampiyon oldu. 30 yaş üstü erkeklerde Mekin Arıcı, kadınlarda Merve Çay ve Tütem Almila Bölgen şampiyon oldu. 35 yaş üstü erkeklerde Dorukcan Kökver, kadınlarda Çiğdem Şen şampiyon oldu. 40 yaş üstü erkeklerde Serkan Babagiray, kadınlarda Saime Üreten şampiyon oldu. 45 yaş üstü erkeklerde Abdurrahman Gündeşlioğlu, kadınlarda Kadriye Kaderoğlu şampiyon oldu. 50 yaş üstü erkeklerde Resul Aşçıoğlu, kadınlarda Serap Yurdakul şampiyon oldu. 55 yaş üstü erkeklerde Halit Peçinkaya, kadınlarda Gülin Gali şampiyon oldu.

Çiftlerde, 30 yaş üstü erkeklerde Ali Saçıkara ve Burhan Demiroğlu, kadınlarda Merve Çay ve Tütem Almila Bölgen şampiyon oldu. 35 yaş üstü erkeklerde Mehmet Harbalioğlu ve Özcan Koçak, kadınlarda Emine Yakar ve Feride Tülay Hafyavi Demir şampiyon oldu. 40 yaş üstü erkeklerde Erdal Bakırcan ve İdris Yakar, kadınlarda Saime Üreten ve Yasemin Fidan şampiyon oldu. 45 yaş üstü erkeklerde Muharrem Karadağ ve Kerem Şen, kadınlarda Hülya Önel ve Kadriye Kaderoğlu şampiyon oldu. 50 yaş üstü erkeklerde Sadrettin Uzun ve Levent Koç, kadınlarda Nur Yormaz ve Serap Yurdakul şampiyon oldu. 55 yaş üstü erkeklerde Erdal Öztürk ve Halit Peçinkaya, kadınlarda Gülin Gali ve Serpin Gizir şampiyon oldu.

Kupa töreninin ardından sporcular, sponsor Mehmet Çatalbaş, ATDSK yönetim kurulu üyeleri ile pasta kesti ve 10. Yıl Marşı'nı seslendirerek turnuvayı tamamladılar. ATDSK'dan 9 tenisçi şampiyonluk kupası alırken, 5 tenisçi de turnuvayı finalist olarak tamamladı. Turnuvanın şampiyonları ve finalistleri kategorilerine göre ayrıntılı olarak belirtildi.

atdsk1-2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.