TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mecliste canlı yayın polemiği

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk oturumunun canlı olarak yayınlanıp daha sonra kaldırılması mecliste polemiğe neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mecliste canlı yayın polemiği

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk oturumunun canlı olarak yayınlanıp daha sonra kaldırılması mecliste polemiğe neden oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Oturumu gerçekleşti. Oturuma Adana meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Akgedik başkanlık yaptı. Meclisin 2. Oturumunda gündem dışı söz alan MHP Grup Başkan Vekili Cemal Demirdağ, meclisin ilk günündeki canlı yayının Youtube ve diğer sosyal medya hesaplarından kaldırılmasının sansür anlamı taşıdığını savundu.

Mecliste canlı yayın polemiği 2

Herkesin özgürlükten yana konuştuğunu dile getiren Demirdağ, maalesef sözlerinin arkasında olmadığını belirtti. Demirdağ, “Bu belediye 2019 yılından beri her mecliste yayın yapılıyordu. Şuanda canlı yayınlanmıyor. Dünkü konuşmalar kaldırılmıştır. Buradaki konuşmalarımızın tamamının tekrar yayınlanmasını talep ediyorum” dedi.

cemal demirdağ

MHP’li meclis üyesi Şehmuz Uçar’da, canlı yayının tamamının kendisine verilmesini talep ederek, “Canlı yayınlar Youtube’den kaldırıldı. Yaptığımız araştırmada kötü sözler söylendiği için kaldırıldığını öğrendik. Meclise önerge veriyorum. 08.11 2023 tarihinde çekilen görüntülerin eksiksiz tarafıma verilmesini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

şehmuz uçar

CHP Grup Başkan Vekili Serdar Seyhan’da canlı yayınların bu dönemin belediye yönetimi tarafından yapıldığını söyledi. Daha önce böyle bir uygulamanın olmadığına dikkat çeken Seyhan, özgürlük kısıtlaması gibi bir şeyin söz konusu olmadığını anlattı.

serdar seyhan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.