TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eşiyle Tarsus'ta bayram sofrasında buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile Ramazan Bayramı dolayısıyla Tarsus'ta düzenlenen ‘Bayram Sofrası’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2024 10:50
Kaynak: İHA
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eşiyle Tarsus'ta bayram sofrasında buluştu

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın Kubatpaşa Meydanı’nda düzenlediği 'Bayram Sofrası’na Seçer’in yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Başkanlar vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti.

Etkinlikte Tarsus halkına seslenen Seçer, birlik ve beraberlikten söz ederek, insanları mutlu eden en güzel ilacın sevgi olduğunu vurguladı. Seçer, “Birbirimizi sevdiğimizde bütün hastalıklar iyileşir. Birbirimizi seveceğiz ve sayacağız. Ali Boltaç, Tarsus’un yeni ve çiçeği burnunda belediye başkanı. Allah muvaffak etsin. Bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç

Tarsus'a en güzel ve en layık hizmetleri yapacaklarını ifade eden Seçer, seçim sonuçlarını da değerlendirdi. Seçer, "Biz hizmet için buradayız. Taraflı, tarafsız herkes memnun. Oy veren de oy vermeyen de memnun. Herkes rahatladı. Şimdi sorumluluk bizde. Hiç merak etmeyin, güçlüyüz, kuvvetliyiz, deneyimliyiz, inançlıyız. Her şeyden öte insanları, milletimizi ve vatanımızı seviyoruz. Herkesin rahat olmasını istiyoruz. Mutlu ve huzurlu olun. Sizler için varız. Buraya geldiğiniz ve bu Halil İbrahim sofrasını paylaştığınız için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Boltaç: "Tarsus'ta 5 yıl boyunca huzurlu bir süreç olacak"

Tarsus Belediye Başkanı Boltaç da vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Boltaç, "Bayram Sofrası bizde bayram geleneğidir. Aile büyüğü bayramda bütün aileyi çağırır, sofrayı kurar, donatır ve bütün aile bireyleri de gelir, eşlik eder. Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımıyla bu bayramda büyük bir sofra kuralım dedik. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız" diye konuştu.

Bundan sonra her sene Bayram Sofrası kurulacağını dile getiren Boltaç, "Vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Tarsus'ta 5 yıl boyunca güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir süreç olacak” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.