TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Toroslar Belediyesi, yeşil alan ve parkların sürekli bakımını sağlıyor

Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde bakımlı kalmasını sağlayan Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 09:30
Kaynak: İHA
Mersin Toroslar Belediyesi, yeşil alan ve parkların sürekli bakımını sağlıyor

Belediyeden yapılan açıklamada," Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında boş arazi, yol ve kaldırım kenarlarında özellikle bahar ve yaz aylarında yetişen yabani otlara yönelik ilaçlama çalışması yapılıyor, çimler biçiliyor ve yeşil alanlar yabani otlardan arındırılıyor. İlçenin 67 mahallesinde yürütülen çalışmalarda, çevre ve insan sağlığı ön planda tutuluyor" denildi.

mersin

Yeşil alanların önemine dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre hedefiyle çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Düzenli olarak yeşil alanlarımızda yaptığımız ot biçme, bakım ve temizlik çalışmalarımızın yanında yaz mevsiminden önce yabani otların büyüyebileceği tüm noktaları ilaçlıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.