TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Adana kötü kokmasın, el âleme daha fazla rezil olmayalım!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana'da son yıllarda şehri etkileyen kanalizasyon kokusunun çözülmesi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı göreve davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
MHP Adana İl Başkanı Kanlı: Adana kötü kokmasın, el âleme daha fazla rezil olmayalım!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’da son yıllarda ciddi rahatsızlığa yol açan kanalizasyon kokusunun önlenmesini istedi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı göreve davet etti.

“Adana kötü kokmasın, el âleme daha fazla rezil olmayalım. Lağım kokusuna artık bir son verin. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’ı göreve davet ediyor ve soruna kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyoruz.” 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana’nda son yıllarda kanalizasyondan yayılan “Pis koku”nun herkesi rahatsız ettiğini ve şehrin imajına zarar verdiğini belirterek sorunun ivedilikle çözülmesi çağrısında bulundu.

Adana’nın mevcut sorunlarına lağım kokusunun da eklendiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı,  atık suların bulunduğu veya kanalizasyon geçen yerlerde rögar kapaklarından havaya karışan kokunun insanları çok rahatsız ettiğini söyledi.

KANLI: ‘İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLER DE RAHATSIZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Türkiye’nin marka şehirlerinden ve öncü kentlerinden biri olarak övündüğümüz Adana’nın böyle kötü kokmasından sadece Adanalılar değil, ilimize gelen ziyaretçiler de rahatsız. Portakal Çiçeği Festivali’nin yapıldığı günlerde de mis gibi kokan portakal çiçeği kokularına maalesef pis lağım kokusu karışmıştı.”

KANLI: “FESTİVAL GÜNLERİNDE GÜNDEME GETİRMEDİK”

“O günlerde festivale gölge düşmesin diye bu sorunu gündeme getirmedik ama çiçeklerin yerini meyveye bıraktığı mayıs ayında artan sıcakla beraber lağım kokusu dayanılmaz bir hâl alıyor. En gözde mekânların bulunduğu Atatürk, Ziyapaşa ve Gazipaşa bulvarlarında bile bu sorun devam ediyor ki dış mahallelerin durumu daha da kötü.”

KANLI: “EL ÂLEME DAHA FAZLA REZİL OLMAYALIM”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana kötü kokmasın, el âleme daha fazla rezil olmayalım. Lağım kokusuna artık bir son verin. Bu vesileyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’ı göreve davet ediyor ve soruna kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyoruz.” çağrısında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.