TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli devlet bildirgesi imzaya açıldı

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Süleyman Çelik, toplumun öncülerini ve bütün vatandaşları Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya ve millidevletbildirgesi.com adresine girerek imza formunu doldurmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
Milli devlet bildirgesi imzaya açıldı

Vatan Partisi Adana İl Başkanı Süleyman Çelik,  toplumun öncülerini ve bütün vatandaşları Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmaya ve millidevletbildirgesi.com adresine girerek imza formunu doldurmaya davet etti.

İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim Sağ'ın haberine göre; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Çelik, milli devlet bildirgesi hakkında bilgiler verdi. ABD’nin dayattığı Atlantik sisteminin özü, milli devleti tasfiye ettiğini savunan Çelik, “TBMM başkanı tarafından gündeme getirilen 64 maddelik Türksüz Anayasa mutabakatı ABD dayatmasıdır ve sistemin çıkmazını yansıtıyor. ABD’nin dayattığı Atlantik sisteminin özü, Milli devletimizi tasfiye etmektir. Bugün mücadele, Milli devlet mevziisindedir. Kararlıyız: Milli devletimizi zaaflardan kurtaracağız. Devletin temel kurumlarını, İstiklal Savaşımızın kazanımları üzerinden yeniden inşa edeceğiz. Güçlü Devleti Güçlü Hükümeti kuracağız. Halkı örgütleyeceğiz. Milli Devleti güçlendiren, emekçi halkın ve bütün milletin ekonomisini ve özgürlüklerini savunan halk hareketlerine önderlik görevine hazırız. Milletimize ve Milli Devletimizin güçlerine güveniyoruz. Milli Devletin Türk milleti gibi bir sahibi var. Milli Devletin Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polisi gibi bir silahlı gücü var. Milli Devletin öncüsü Vatan Partisi var” dedi.

Çağrıda bulunan Çelik, “Türkiye’nin milli devrimci ve emekçi öncüleri olarak, Türk Milletini güçlü devlet ve üreten millet hedefiyle birleşmeye çağırıyoruz. Türkiye’nin çeşitli siyasal kökenlerden gelen öncülerini, Vatan Partisi’ne üye olmaya ve görev almaya davet ediyoruz. İçine girdiğimiz zor dönemde Milli Devletimizi hep birlikte güçlendirme talebini değerlendirmenize sunuyoruz. Milli Devlet Bildirgesini okumak ve imzalamak için millidevletbildirgesi.com adresine girmenizi rica ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.