TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Adana Seyhan İlçesi’nde başarılı eğitim ve öğretimiyle öne çıkan Gazipaşa İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin heyecanını düzenledikleri etkinlikle kutladı. Miniklerin okuma bayramına katılan veliler de çocuklarının sevincine ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
Miniklerin okuma bayramı heyecanı

Adana Seyhan İlçesi’nde yer alan Gazipaşa İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin heyecanını düzenledikleri Okuma Bayramı etkinliğiyle kutladı. Veliler de çocuklarının sevincine ortak olduğu okuma bayramı etkinliğinde minikler koro gösterileri, dans gösterisi şiir ve müzikli oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen okuma bayramı etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken ardından 1 – F Sınıf Öğretmenleri Melike Sert gözetiminde minikler; şiirler okudu, şarkılar söylediler, aileleri de öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldular.

İlkhaber Gazetesi'nden Firdevs ARSLAN'nın haberine göre; Okumaya başlayan 1-F sınıfı öğrencilerine program sonunda sınıf öğretmenleri Melike Sert başarı belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. 1-F Sınıf Öğretmeni Melike Sert, etkinlik hakkında yaptığı konuşmada, “Sevgili velilerim, sizler bu süreçte büyük destekçilerimiz oldunuz. Çocuklarınızın okuma sevgisini ve becerileri geliştirmek için onlarla beraber kitap okudunuz, onları cesaretlendirdiniz ve onların yanlarında olduğunuzu hissettirdiniz.

Sizlerin sabrı, sevgisi ve katkıları olmadan, bu başarıyı elde etmek mümkün olmazdı. Bugün burada öğrencilerimizin okuma bayramını kutlarken sizlere de minnettarlığımı sunmak istiyorum. Güveniniz sabrınız ve desteğiniz için teşekkür ediyorum.

Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır. Öğrencilerimiz mutlu sonun kahramanlarıdır. Bugün de mutlu bir sonun başlangıcıdır. Gelecekte büyük başarıların ilk adımıdır. Öğrencilerin telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmenin gururu bambaşkadır. Küçük ellerin ilk zafere imza attıkları gündür bugün. 

Her çocuk yaşam sevincidir. Çocuk tatlı bir telaş ve her zaman mutlu sonun kahramanıdır. Yavrularımızın okumayı söktüğü bugün de mutlu sonun en yeni başlangıcıdır. Okumanın, yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğu bugün bizim okuma bayramımızdır.

Velilerime ve öğrencilerime hayatlarının her aşamalarında başarı ve mutluluk diliyorum. Anneler çocuklarının ilk öğretmenleridir. Hayatı merhameti vicdanlı olmayı annelerinden öğrenirler bu sebebledir ki anneler Allah’ın merhametinin dünyadaki tecellesidir.

Annelerin sonsuz fedakarlığı ve sabrı cenneti onların ayaklarının altına sermiştir. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum.  Ayrıca okuma bayramımız nedeniyle salonu organize eden süslemelerini yapan sınıf temsilcimiz Deray Sürüç’e çok teşekkür ediyorum” açıklaması yaptı.

Öğrenciler aileleriyle birlikte oyunlar, halaylar ve çeşitli oyunlarla okuma bayramını mutlu sonlandırdılar.

Gazipaşa İlkokulu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.