TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarın dikkati yangının büyümesini önledi

ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE; ESKİMİŞ PLASTİK SANDALYELERİN ÜZERİNE FARK EDİLMEDEN ATILAN İZMARİT, YANGIN ÇIKMASINA NEDEN OLDU. O SIRADA TESADÜFEN EVİN YANINDAN GEÇEN MUHTAR İLKNUR GÜLERİ TEKİN İSE YANGINI VATANDAŞLARA VE İTFAİYEYE BİLDİREREK ALEVLERİN EVİ SARMASINI ENGELLEDİ.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Muhtarın dikkati yangının büyümesini önledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eskimiş plastik sandalyelerin üzerine atılan izmarit, yangın çıkmasına neden oldu. O sırada bölgeden geçen muhtarın dikkati sayesinde yangının tüm evi sarması engellendi.

İddiaya göre, Akarca Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı İlknur Güleri Tekin, bölgeden geçtiği sırada bir evin bahçesinde eski koltukların yandığını fark etti. Yangını çevredeki vatandaşlara haber veren Tekin, daha sonra itfaiyeyi aradı. Vatandaşlar, alevlere su dökerek müdahale etti. İhbar üzerine adrese itfaiye, doğalgaz ve polis ekipleri geldi. Yangın, vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü. Ekipler, olay yerinde soğutma çalışması ve inceleme yaptı.

Yangının, balkonda sigara içen kişi ya da kişilerce eski koltukların bulunduğu hurdalık alana atılan izmaritten çıktığı öğrenildi. Mahalle Muhtarı İlknur Güleri Tekin’in dikkati ise yangının evi sarmasını önledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.