TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MÜSİAD, ATB Yönetimini ziyaret etti

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimini ziyaret ederek iş birliğini geliştirmek istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2023 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2023 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MÜSİAD, ATB Yönetimini ziyaret etti

İbrahim BAYSAL

ADANA (İLKHABER) - Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimini ziyaret eTTİ.

MÜSİAD Adana Şube Başkan Yardımcısı Zekeriya Balbay, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumali Kocabey, Bayram Karaca, Deniz Aslan ve MÜSİAD Müdürü Tarık Harmancı ile birlikte geldikleri Adana Ticaret Borsası’nda güçlü Türkiye yolunda, çalışarak, üreterek ve büyüme aşkıyla çalışmalarını sürdürecekleri ifade eden MÜSİAD Adana Şube Başkanı Ömer Tekdemir, yaptığı konuşmada “Göreve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizi sizlerle tanıştırmak, sizleri tanımak ve karşılıklı iş geliştirmek amacıyla sizleri ziyaret etmek istedik. Biz iş insanları olarak Adana’mızı ekonomik anlamda bir adım daha ileriye taşımak için sizler gibi duayen büyüklerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla güçbirliği ve işbirliği yapmak istiyoruz. Biz bir STK olarak yaşadığımız, kazandığımız Adana’mıza, bölgemize faydalı olabilecek her türlü işbirliğine hazırız. Adana’mıza katacağımız artı değerlerin ülkemizinde menfaatine olacağının bilincindeyiz. Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

BİLGİÇ: ATB 110 YILDIR FAALİYETTE

Adana Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB Başkan Vekili Sabahattin Yumuşak, YK Üyeleri Yasin Milli, Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette MÜSİAD Yöneticilerinin Adana için birer değer olduğunu söyleyen ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Kurulduğunuz günden bugüne Adana ve Türkiye’de çalışmalarınız, işbirlikleriniz iyi gidiyor. Bugün sizleri Adana Ticaret Borsamızda misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Başkan Ömer kardeşime ve yönetimde görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

"ATB ALICI VE SATICININ BULUŞTUĞU BİR PAZARDIR"

Adana Ticaret Borsasının yaptığı işler hakkında kısa bilgide veren Başkan Bilgiç, “Adana Ticaret Borsası; Tarım ürünlerinin alınıp satıldığı, değerlendirildiği ve piyasa fiyatlarının oluştuğu yerdir. Alıcı ve satıcının buluştuğu bir pazardır. Şuan 1913 yılında kurulan Türkiye’nin en eski ticaret borsalarından birinde bulunuyorsunuz. Çukurova bölgesi için önemli bir değerdir. Entegre faaliyet gösteren tek borsadır. Tarımın en önemli merkezi, tarımın başkenti olarak gördüğümüz Adana’ya yakışan bir ticaret borsayız. Üyelerimizin çoğunluğu tarım ürünleri, hayvansal ürünler, orman ürünleri ve bunların kotasyona tabii yan ürünlerinin ticaretini yapan iş insanlarından oluşuyor. Lisanslı Depolarada sahip olarak faaliyet alanının daha da genişletmiştir. İline, bölgesine katmadeğer katmıştır. Adana üreticisine, üyelerine, sanayicisine yönetim, meclis ve çalışanlarımızla birlikte en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.