TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mut İlçe Belediye Başkanı Volkan Şeker, pazar esnafıyla buluştu

Mersin’in Mut İlçe Belediye Başkanı Volkan Şeker, ilçede bulunan Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Gezi boyunca Başkan Şeker’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 09:24
Kaynak: İHA
Mut İlçe Belediye Başkanı Volkan Şeker, pazar esnafıyla buluştu

Şeker, pazarda esnafını ziyaret etti. Şeker, pazarda esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Şeker’e, Başkan Yardımcısı Hüseyin Salgur, MHP İlçe Başkanı Mustafa Düzenli ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşlik etti. Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Şeker, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti.

Mut İlçe Belediye Başkanı Volkan Şeker

Pazar esnafı ile alışverişe gelen vatandaşların istek ve şikayetlerini tek tek not aldıran Şeker, “Vatandaşımızın ve esnaflarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir. Pazar yeri çevresindeki otopark sorununun çözülmesi yönünde talep aldık. Halktan gelen şikayetlere çözüm bulmak için çalışıyoruz” dedi.

İlçe halkının her zaman yanında olduğunu söyleyen Şeker, “İhtiyacı olan her vatandaşıma hizmet vermekten mutluluk duyuyorum. Bana karşı gösterdikleri sevgiden dolayı hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

mersin

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.