TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nazmi Büyükyağbasan’a hayırlı olsun ziyareti

Huzurevinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Nazmi Büyükyağbasan, Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine müdür olarak atandı. 

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
Nazmi Büyükyağbasan’a hayırlı olsun ziyareti

Nazmi Büyükyağbasan’ın göreve başlamasının ardından Sağlık Sen Adana Şube Başkanımız Bekir Nennioğlu ve yönetimi Büyükyağbasan’ı yeni görev yerinde ziyaret etti. Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Bekir Nennioğlu, Büyükyağbasan’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Nennioğlu, “Huzurevi sakinleri ve personeli, yeni müdürlerinin göreve başlamasıyla birlikte olumlu bir hava içerisinde olduklarını görülmüştür. Huzurevi sakinlerinden biri, "Yeni müdürümüz Nazmi Büyükyağbasan’ın bu göreve layık olduğuna inanıyorum. İyi bir lider olacağına ve huzurevimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışacağına güveniyorum” dedi.

Huzurevi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan’ın huzurevinin mevcut programlarını gözden geçirecek ve gerekli yerlere iyileştirmeler yapacaklarına inandıklarını aktaran Nennioğlu, Huzurevinin yeni müdürü Nazmi Büyükyağbasan’a görevinde başarılar dilerken, huzurevi sakinleri ve personeli de yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.