TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü'ne yeni atama: Dr. Bahadır Karaca göreve başladı

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Bahadır Karaca atandı. Göreve başlamasıyla birlikte Karaca, Niğde Valisi Cahit Çelik'i ziyaret ederek yeni görevine resmen başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
Niğde İl Sağlık Müdürlüğü'ne yeni atama: Dr. Bahadır Karaca göreve başladı

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü görevine Dr. Bahadır Karaca atanarak görevine başladı. Dr. Koray Okur'un Ankara'ya tayin olmasının ardından boşalan göreve atama yapıldı.

Uzm. Dr. Bahadır Karaca, Sağlık Bakanlığı adına saha koordinatörü olarak 2 yıldan fazla bir süre yurt dışında birçok ülkede savaş bölgelerinde insanı yardım amaçlı görev yapmıştır. Ayrıca, deprem bölgesinde de ilk günden itibaren görev almıştır.

Niğde Valisi Cahit Çelik, yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Bahadır Karaca'nın göreve başlaması dolayısıyla makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Göreve yeni başlayan Dr. Karaca, Vali Çelik'e çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vali Çelik, yeni İl Sağlık Müdürü Dr. Bahadır Karaca'ya görevinde başarılar dileyerek, il genelinde sağlık hizmetlerinin daha da güçleneceğine inandığını ifade etti.

Dr. Bahadır Karaca, Niğde'de sağlık alanındaki çalışmalara katkı sağlamak için göreve başladığını belirtirken, halk sağlığına yönelik projeler ve iyileştirmeler için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.

Niğde İl Sağlık Müdürlüğü, yeni müdürleri Dr. Bahadır Karaca ile sağlık alanındaki hizmetlerine devam edecek. Ayrıca, Dr. Karaca'nın tecrübeli geçmişi ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalar, Niğde'deki sağlık hizmetlerine yeni bir perspektif kazandırması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.