TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul önlerinde sıkı denetimler yapıldı

Adana’da okul çevrelerinde polisler tarafından denetimler yapıldı. Yapılan denetimlerde öğrenciler için tüm alanlar kontrol edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2024 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
Okul önlerinde sıkı denetimler yapıldı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından, çocukların ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için kent merkezinde bulunan okular ve çevresinde uygulamalar yapıldı. Yapılan uygulamalara 107 ekip toplam 296 emniyet personeli katıldı.

Kuş Uçurtulmadı

İlkhaber Gazetesi'nden BAYRAM BULUT'un haberine göre; Kentte bulunan 226 okul ve çevresinde adeta kuş uçurtulmadı. Uygulamalarda şüpheli görülen 1229 kişinin GBT sorgusu yapıldı. Okul çevrelerinde bulunan iş yerleri de uygulama kapsamına alındı.  183 işyeri tek tek kontrol edildi. Okul çevrelerinde bulunan 31 metruk binaların içerisine giren polisler, metruk binaları kontrol etti.

Araçlar Denetlenip, Cezalar Yazıldı

220 okul servis aracının kontrol edildiği uygulamalarda, okul çevresinde bulunan 49 park ve bahçe de polisler görev aldı. Yapılan uygulamalar, 12 servis aracına KTK’ya göre 56 bin 643 TL idari para cezası uygulanırken, 2 araç trafikten men edildi. Yine uygulamalarda KTK hükümlerine göre, 17 araç ve motosiklet sürücüsüne 135 bin 998 TL idari para cezası kesildi.

Kabahatler Kanunu Gereğince İşlem Yapıldı

Okullara yakın bölgelerdeki trafik ışıklarında çevreye rahatsızlık veren şahıslara yönelik yapılan çalışmalar da Kabahatler Kanunu’na göre 7 bin 816 TL idari para cezası uygulandı.

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.