TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman Bölge Müdürü Yılmaz incelemelerde bulundu

Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü İsmail Dilek, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü ve Tümenli ve Kesiri, Kaledağ Orman İşletme Şefliklerinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2023 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2023 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Orman Bölge Müdürü Yılmaz incelemelerde bulundu

Abdurrahim Sağ

ADANA (İLKHABER)-Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Zafer Kızıl ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü İsmail Dilek, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü ve Tümenli ve Kesiri, Kaledağ Orman İşletme Şefliklerinde incelemelerde bulundu.

Yılmaz ve beraberindeki heyet 2023 yılı ormancılık faaliyetleri, damga ve üretim konusunda Orman İşletme Müdürü Muhammet Onur Leylek ve İşletme Şeflerinden bilgi ve brifing aldı. Devamında Dağılcak ve Horzum Orman İşletme Şefliklerin de 2023 yılı yangın emniyet yol ve şeritleri ile üretimi devam eden bakım sahalarında incelemelerde bulunan Yılmaz, yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz,  ardından Kesiri, Tümenli ve Kaledağ Orman İşletme Şefliklerinde üretimi devam eden bakım sahalarında incelemelerde bulundu. Yılmaz, üretimi yapılan tomruk ve diğer ürünlerde standart kontrolü yapılarak dikkat edilmesi gereken hususlara uyarılarda bulunuldu.  Yılmaz, çalışmalarından dolayı İşletme Müdürü Şükrü Mirik ve ekibine teşekkür ederek başarılı ve yangınsız bir sezon temennilerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.