SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmaniye Belediye Başkanı'ndan Minik Aysima'ya bayram hediyesi! Kaşlarına kavuştu, saçları için de umut var

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, mahalle gezisi sırasında tanıştığı ve saç dökülmesi sorunu yaşayan 8 yaşındaki Aysima İlengiz'in tedavisi için harekete geçti. Başkan Çenet'in girişimiyle Aysima, 23 Nisan öncesinde kaşlarına kavuştu ve protez saç için de çalışmalar başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2025 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2025 13:03
Kaynak: İHA
Osmaniye Belediye Başkanı'ndan Minik Aysima'ya bayram hediyesi! Kaşlarına kavuştu, saçları için de umut var

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Kazım Karabekir Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, bakkal dükkanı işleten babasının yanında bulunan 8 yaşındaki Aysima İlengiz ile tanıştı. Aysima'nın kirpik, kaş ve saçlarının dökülmüş olduğunu fark eden Başkan Çenet, küçük kızın ve ailesinin yaşadığı üzüntüyü yakından hissetti.

BAŞKAN ÇENET SÖZÜNÜ TUTTU: AYSİMA KAŞLARINA KAVUŞTU

Başkan Çenet, Aysima ile yaptığı sohbette, "Kızımız bu günleri de aşar, büyür, iyileşir ve eski günlerine döner. Zaten sağlık problemi yok, inşallah biz de yardımcı olacağız kendisine ve kaşlarına ve saçlarına kavuşacak yeniden. Ankara’da, İstanbul’da ileri tedavisi varsa bunun araştırmasını yapalım ve tedavisi varsa tedavisini en kısa zamanda yaptıralım" sözünü verdi. Ziyaret sırasında Aysima'ya oyuncak da hediye eden Başkan Çenet'in talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri ve kentteki bir güzellik merkezi, minik Aysima'nın hayalini gerçekleştirdi.

Osmaniye Belediye Başkanı'ndan Minik Aysima'ya bayram hediyesi! Kaşlarına kavuştu, saçları için de umut var 2

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmetler birimi tarafından evinden alınan Aysima, götürüldüğü güzellik merkezinde kalıcı makyajla microblading yöntemiyle yapılan kaşlarına kavuştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine yeni kaşlarıyla katılacak olmanın heyecanını yaşayan Aysima, yardımlarından dolayı Başkan İbrahim Çenet'e ve kaşlarını yapan Zeynep Demir'e teşekkür etti. En kısa zamanda saçlarına da kavuşmak istediğini dile getiren Aysima'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Güzellik merkezi sahibi Zeynep Demir, Aysima'nın saçları döküldüğü için zor günler yaşadığını belirterek, "Biz de bugün Aysima’nın kaşlarını yaparak onu mutlu ettik. Bu konuda bizlere öncü olan Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e de teşekkür ederiz. Benim için büyük bir mutluluk oldu. Böyle bir güzel projede, iyilik içerisinde yer aldığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Osmaniye Belediye Başkanı'ndan Minik Aysima'ya bayram hediyesi! Kaşlarına kavuştu, saçları için de umut var 3

PROTEZ SAÇ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

Aysima'nın annesi Meryem İlengiz, çocuğunun 2 yaşından beri kaş ve saçlarının döküldüğünü ifade ederek, Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in duyarlılığına minnettar olduklarını söyledi. Anne İlengiz, "Belediye Başkanımız İbrahim Çenet, mahalle ziyaretinde Aysima ile tanıştı. Sonrasında önder oldu ve sağ olsun kaşını yaptırdı. Yakın zamanda da saçlarına kavuşacak inşallah. Sonrasında doktor tedavisi için de bir araştırma içerisindeler. İnşallah tedavi sonrasında da daha iyi daha güzel günler bizi bekleyecek" dedi. Öte yandan, Aysima'ya protez saç temini için de çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.