TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel öğrencilerin Polis Haftası mutluluğu

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Atlı Polis Grup Amirliği özel eğitim veren okulların öğrencilerini ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2023 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özel öğrencilerin Polis Haftası mutluluğu

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER) – Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Atlı Polis Grup Amirliği özel eğitim veren okulların öğrencilerini ağırladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümü nedeniyle Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı  Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Atlı Polis Grup Amirliği’ni  özel eğitim veren okulların öğrencileri ziyaret etti. Grup Amirliği bahçesinde düzenlenen etkinliğe Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve özel öğrencilerin velileri de katıldı. Öğrenciler üzerlerine polis üniformaları giydikleri görüldü.

POLİS ÜNİFORMALARI GİYDİLER

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye çiçek takdim eden özel öğrenciler, daha sonra grup amirliğini dolaştı. İlk önce polis ekiplerinin kullandığı araçlara binen özel öğrenciler, polis araçlarıyla hatıra fotoğrafları çektirdi. Özel öğrenciler giydikleri üniforma ile polis selamı vermeyi de ihmal etmedi.

ATLARI HAYRANLIKLA İZLEDİLER

Ardından ise özel öğrencilerin en çok merak etikleri atlı birliklerin atlarını görmeye sıra geldi. Özel çocuklara eşlik eden İl Emniyet Müdürü Doğan İnci birlikte atların bulunduğu alanı gezdiler. Atları gören özel öğrenciler, polis ağabey ve ablalarının nezaretinde atları sevdi. Atları büyük bir hayranlıkla izleyip seven özel öğrenciler, daha sonra İl Emniyet Müdürü Doğan İnci çeşitli hediyeler verdi.

İNCİ: MUTLU OLDUK

Ziyaretten ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren Adana İl Emniyet Müdürü İnci, “Bu hafta, Polis Haftası. Bugün müstesna çocuklarımız, özel çocuklarımız, bizi ziyarete geldiler. Onlarla biz daha güçlüyüz ve mutluyuz. Çünkü bu canlarımız geleceğin polisleri olacak. Bunlar bizim çocuklarımız ve bizlere her daim güç katacaklar. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için başta öğretmenlerine, ailelerine ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.