TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nda Bay Tosunoğlu birinci oldu

Türkiye Jokey Kulübü tarafından Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu, 9 atın katılımıyla gerçekleşti. 1900 metre kum pistte koşulan yarışı, Bay Tosunoğlu isimli at jokey Müslüm Çelik ile kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 10:08
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nda Bay Tosunoğlu birinci oldu

Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu, Adana Yeşiloba Hipodrumu'nda heyecan dolu anlara sahne oldu. Şimdiye kadar 7 kez düzenlenen Pozantı Belediye Başkanlığı koşusunun 8’incisinin koşulduğu bin 900 metrelik kum pistte gerçekleştirilen yarışa toplam 9 at katıldı.

Koşuyu izlemek üzere Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, Başkan Çay'ın oğlu Semih ve torunu Mustafa Kemal Çay'ın yer aldığı hipodromda koşuyu, Jokey Müslüm Çelik'in sahip olduğu Bay Tosunoğlu isimli at kazandı. Yarış sonrasında gerçekleştirilen ödül töreninde, atın sahibi Sevgi Tosunoğlu adına Antrenör Cumali Karataş, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın elinden özel yaptırılmış yarış atı figürü ödülünü aldı.

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nda Bay Tosunoğlu birinci oldu

Başkan Çay, yarışı kazanan jokey ve at sahibini tebrik ederek, "Pozantı, Kurtuluş Savaşı'nda il merkezi olarak önemli bir rol oynamıştır. Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen ve Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu olarak adlandırılan yarışın ilçemizin tanıtımına katkı sağlaması bizim için gurur verici bir olaydır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nda Bay Tosunoğlu birinci oldu 3

Koşunun ikincisi Pişman Ağa, üçüncüsü ise Çelikkalkan oldu. Başkan Çay, düzenlenen koşu nedeniyle Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp'e bir buket çiçek takdim etti.

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nda Bay Tosunoğlu birinci oldu 2

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.