TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı Belediyesi’nin borcu belediye binasına asıldı

Adana’nın Pozantı İlçesi’nde MHP’li belediye başkanı belediyenin borç listesini belediye binasına astırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
Pozantı Belediyesi’nin borcu  belediye binasına asıldı

Adana’da 2 dönem MHP’den Pozantı İlçe Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Çay, 31 Yerel Seçimlerinde MHP’den aday gösterilmediği için partisinden istifa etmiş ve Yeniden Refah Partisi’nden Pozantı Belediye Başkan Adayı olmuştu. Pozantı’da yapılan seçimlerde MHP’nin aday gösterdiği Ali Avan yüzde 38.4 ile seçimi kazanan taraf oldu. Görevi devralan Ali Avan, önceki dönem MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın borç listesini belediye binasına astı. Asılan listeye göre, belediyenin borcu 60 milyon 782 bin  157 Türk Lirası olduğu görüldü.

İlkhaber Gazetesi'nden Abdurrahim SAĞ'ın haberine gör; Belediye binasının ön cephesine asılan afişte, belediyenin esnafa olan borçları, bankaya olan kredi borçları, belediyeye ait yaşam park limitet şirketinin banka, SGK, maliye borçları ve yaşam park limitet şirketinin esnafa olan borçları  tek tek listelendi. Belediye binasına asılan borç pankarta, 01.04.2024 itibariyle Pozantı Belediyesinin esnaflara olan borçlarının, 22 milyon 955 bin TL,  bankaya olan kredi borçları, 9 milyon 965 bin 638 TL, onayda bekleyen belediye fatura borcu Bir milyon 193 bin 325 TL, belediyeye ait Yaşam Park Ltd şirketinin banka, SGK ve maliye borcu; 20 001.742 TL, yine Yaşam Park Ltd şirketinin esnafa borçları; 6 milyon 666 bin 452 TL belirtildi.

Gelir gider durumunu bir afiş hazırlatarak belediyeye astıran MHP’li Ali Avan, “12 milyon borç, 30 milyon alacak var demişti. 60 milyon TL borç bırakıp gitmiş” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.