TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki 21 mahalle muhtarı için yemek programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 12:26
Kaynak: BÜLTEN
Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi

ADANA (İLKHABER) - Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle mahalle muhtarlarına onur yemeği verdi.

Pozantı Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında ilçedeki 21 mahalle muhtarını onurlandırmak amacıyla yemek programı düzenledi. Yemek programı, Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın ev sahipliğinde Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ta gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, ve mahalle muhtarları aileleri ile birlikte katıldı.

Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi 3

Başkan Mustafa Çay, yemek sonrası yaptığı konuşmada, davete icabet eden mahalle muhtarlarına ve ailelerine teşekkür etti. Belediye tarafından sınırlı imkanlarla yürütülen hizmet ve projeleri anlattı ve birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini vurguladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılında Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ile bir haftalık program hazırladıklarını ve tüm muhtarları bu etkinliklere davet etti.

Pozantı'da muhtarlar onuruna yemek programı düzenlendi 2

Ayrıca, Başkan Mustafa Çay, İsrail'in Gazze'deki soykırımını kınayarak, "İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı kınıyorum. Gazze'de yaşanan insanlık dramının bir an önce son bulmasını diliyor, vefat eden Müslüman kardeşlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Konuk da, yemek sonrası yaptığı konuşmada Başkan Çay'a yapmış olduğu çalışmalar ve her mahalleye sağladığı desteklerden ötürü muhtarlar ve vatandaşlar adına teşekkür etti. Program sonunda Başkan Çay, muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.