TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pozantı'nın doğal güzelliğinde satranç turnuvası

Pozantı Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği iş birliğinde Belemedik Tabiat Parkı'nda satranç turnuvası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 15:12
Kaynak: NİLGÜN TAZE
Pozantı'nın doğal güzelliğinde satranç turnuvası

Sonbahar renk cümbüşünün yaşandığı Adana'nın Pozantı ilçesinde Pozantı Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen satranç turnuvası, büyük ilgi gördü.

Doğada satranç turnuvası4

Yeşilin her tonunu barındıran zengin bitki örtüsü, doğal güzellikleri, konaklama tesisleri ve mesire alanları ile kentin stres ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere rahat bir nefes alma imkânı sunan Pozantı, satranç turnuvasına ev sahipliği yaptı. Pozantı Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen turnuvaya, 8 yaş altı ve 10 yaş altı olmak üzere 3 kategoride 70 yarışmacı katıldı. Yarışmacılara aileleri de eşlik etti.  

Doğada satranç turnuvası2

İLK HAMLEYİ BAŞKAN ÇAY YAPTI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın hamlesiyle doğayla iç içe olan müsabakalarda kıyasıya mücadele eden çocuk sporcular, sonbaharın güzelliklerini de yaşama imkânı buldu.

Yörenin doğal güzelliklerini her fırsatta değerlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Adana Satranç İl Temsilcisi Demir Gündoğdu'nun önerisi ile doğaya taşıdığımız turnuva gösterilen ilgi, bizi çok mutlu etti. Konuklarımız, Belemedik Tabiat Parkı'nın muhteşem atmosferinde unutulmaz bir gün geçirdi." dedi.

Doğada satranç turnuvası5

Turnuvada derece girenlere ödüllerini Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Demir Gündoğdu, Pozantı Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Doğucu ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Zeybek verdi.

Doğada satranç turnuvası1

Kaynak: NİLGÜN TAZE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.