TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rakip Galatasaray

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 34. Hafta açılış maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen mavi-lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde lideri eli boş göndermenin hesabını yapıyor. Yeni Adana Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
Rakip Galatasaray

Trendyol Süper Lig’in 34. Haftası Adana Demirspor – Galatasaray maçıyla başlayacak. Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4’e çıkaran lider Galatasaray aradaki farkı korumaya çalışırken, bu sezon Avrupa kupaları hedefinden uzaklaşan Adana Demirspor ise yeniden ilk 5’e girmek istiyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen mavi-lacivertliler, kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı alıp lideri eli boş göndermek istiyor. Yeni Adana Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Hikmet Karaman nezaretinde yapılan son idman, ısınma hareketleriyle başladı, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu. Hikmet Karaman öğrencilerini özel taktik çalıştırıp, liderden puan koparmanın hesabını yapıyor.

Galatasaray İle 45. Randevu

Adana Demirspor ile Galatasaray tarihinde 44 kez karşı karşıya geldi. Bunların 10’u Adana ekibinin üstünlüğüyle sonuçlanırken, 10’u berabere ve 24’ünü ise Galatasaray kazandı. Adana’da oynanan 20 maçın 7’sini ev sahibi ekip kazanırken, 6’sında ise sarı-kırmızılı ekip galip gelen taraf oldu. 7 maçta ise kazanan olmadı.

Fenerbahçe, Galatasaray’ın Adana’da Takılmasını Bekliyor

Fenerbahçe'nin gözü Adana Demirspor - Galatasaray maçında olacak. Geçtiğimiz hafta Sivasspor beraberliğiyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, bugün oynanacak olan Adana Demirspor-Galatasaray maçına dikkatini çevirdi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray’ın Adana’da takılmasıyla yeninde şampiyonluk için umutlanacak.

Adana Demirspor

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.