TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık çalışanı bu kez yavru köpeğin hayatını kurtardı

EDİRNE'NİN UZUNKÖPRÜ İLÇESİNDE UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ BİRİMİ'NDE GÖREVLİ OLAN SAĞLIK PERSONELİ YAREN KAYGISIZ, HASTA BAKIMINA GİDERKEN TRAFİĞİN ORTASINDA KALAN YAVRU KÖPEĞİ OTOMOBİLLERİN ARASINDAN KURTARDI.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2023 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sağlık çalışanı bu kez yavru köpeğin hayatını kurtardı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde ’Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’ sağlık personeli Yaren Kaygısız, tedaviye giderken yolda gördüğü yavru köpeğin hayatını kurtardı.

Uzunköprü Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde görevli olan sağlık personeli Yaren Kaygısız, hasta bakımına giderken trafiğin ortasında kalan yavru köpeği otomobillerin arasından kurtardı. Aracından inerek akan trafiğin ortasında ezilme tehlikesi geçiren yavru köpeği alarak hayatını kurtaran Kaygısız, “Köpeği gördüğüm de arabaların arasında koşturuyordu. O anda kendi aracımızı durdurduk. Gittim aldım ama başta korktu ve kaçtı. Sonra kendime alıştırınca kucaklayıp aldım. Hasta bir vatandaşımıza gittiğimiz ve bu yüzden fazla bir zamanımız olmadığı için yavru köpeği en yakın güvenli alana bırakmak zorunda kaldım" dedi.

Kaygısız’ın kameralara yansıyan görüntüleri ise yürekleri ısıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.