TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya seçimi değerlendirdi Adanalı bakan istedi

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) seçimi değerlendirdi ve Adanalı Bakan istedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sakarya seçimi değerlendirdi Adanalı bakan istedi

SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER)- Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) seçimi değerlendirdi ve Adanalı Bakan istedi. GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “14 Mayıs Milletvekili seçiminde seçilen milletvekillerimize çağrıda bulunmak istiyorum ‘Ortak paydanız Adana olsun’. Adana’nın önceliklerinden biri olan Yumurtalık’taki liman yatırımının gerçekleşmesi için parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalıyız” dedi. Sakarya, 13’üncü Cumhurbaşkanı’ndan da Adanalı bakan beklentisini dile getirdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimini değerlendiren Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Halkın iradesini yansıtan bu seçimlerin ülkeye hizmet yarışı olarak nitelendiriyorum. Seçimi kazanarak meclise giren milletvekillerini kutluyorum” dedi. Sakarya, vekillerin seçmenlerine, kentine ve ülkesine karşı sorumlulukları bulunduğunu nitelendirerek, son yılların en çekişmeli seçimini yaşandı dedi. Her seçim yeni bir dönem, yeni bir heyecan, yeni bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Sakarya, “Halkına, kentine, ülkesine hizmet için aday olup, seçilen, mecliste bizleri temsil edecek milletvekillerimizi kutluyorum. 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte oluşacak yeni yapının ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin de tamamlanmasının ardından başta ekonomi olmak üzere Türkiye’nin temel sorunlarıyla ilgili adımların kısa sürede atılacağına inandıklarını bildiren Sakarya, şunları söyledi:

Ortak paydamız Adana olsun

Seçimi kazanan vekillere çağrıda bulunan Sakarya, “Ailenizle Ankara’ya yerleşip, Adana’yla bağlarınızı koparmayın. Halkı dinleyin, vatandaşları dinleyin, Adana’yı dinleyin. 52 haftanın büyük bölümünde Adana’ya ayak basmamış vekili, milletvekilimiz olarak kabul edemeyiz. Yeni dönemde milletvekillerimizden Adana olarak çok şey bekliyoruz. Adana’nın en önemli önceliklerinden birisi Yumurtalık’ta yeni yapılacak liman yatırımıdır. Adana için elzemdir. Bu yatırımın en kısa sürede faaliyete geçirilmesi için bütün milletvekillerimizin parti ayrımı gözetmeksizin canla başla, elbirliği içinde çaba göstermesini bekliyoruz. Ortak paydanız Adana olsun. Adana’nın sosyo-ekonomik durumunu yükseltelim, sanayide eski görkemli günlerine kavuşması için çalışalım. İstanbul’a alternatif Çukurova metropolünün başkenti gördüğümüz Adana’yı bölgenin başşehri yapalım. 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci tur Cumhurbaşkanlığı oylamasıyla seçim süreci tamamlanacak, milli iradenin sandıktaki tercihi sonrasında daha güçlü bir Türkiye için yeni bir dönem de başlayacaktır. 28 Mayıs’ta yapılacak seçim neticesinde ortaya çıkacak sonucun ardından 13’üncü Cumhurbaşkanımızdan beklentimiz kabinede Adanalı bakan olması yönündedir. Adana Türkiye için önemli bir kenttir.  Adana büyürse Türkiye büyür.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.