TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu simgelediğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:21
Kaynak: BÜLTEN
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'dan 18 Mart Şehitleri Anma Günü mesajı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin vatan ve hürriyet uğruna gösterebileceği azmi ve kararlılığı dünyaya gösterdiğini ifade eden Başkan Uludağ, şu sözlere yer verdi:

"Bugün 109. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dönemin en güçlü devletleri karşısında vatanı ve hürriyeti için neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiği tarihimizin en büyük destanlarından biridir. Yedi düvele karşı kazanılan bu büyük zafer, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla dolu olan Türk milletinin asırlar boyunca süregelen kahramanlık mücadelesinin en önemli örneklerinden biridir. Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı'nın cesaret ve mücadele ruhunun da temelini oluşturmuştur."

Başkan Uludağ, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Çanakkale Zaferi, ülkemiz ve geleceğimiz hakkında hesap yapanların ve tuzaklar kuranların dün olduğu gibi bugün de göz önünde tutmaları gereken bir ders niteliğindedir. Çanakkale ruhu, bu aziz milletin yüreğinde hiçbir zaman sönmemiş, dün olduğu gibi bugün de ve yarın da aynı şekilde dimdik ayakta durmuştur. Ecdadımızın düşmanlara karşı gösterdiği kararlılık ve vatanseverlik ruhu, bugün bizlere de ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum."

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.