TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Sahada

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Uludağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Sarıçam'da büyük bir destekle tekrar seçilmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 10:47
Kaynak: BÜLTEN
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Sahada

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 31 Mart yerel seçimler hazırlığına devam ediyor. Bu kapsamda esnaf ziyaretine devam eden Uludağ'a ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Nazmiye Dede, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Meclis Üyeleri ve aday adayları da eşlik etti.

bilal uludağ

Başkan Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Remzi Oğuz Arık Mahallesi Kozan Yolu'ndaki esnafları ziyaret ederek programına başladı. Ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden Başkan Uludağ, sorunlarını ve önerilerini dinledi.

bilal uludağ

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Sarıçam'da büyük bir destekle tekrar seçileceklerine olan inancını dile getiren Başkan Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İki dönemdir Sarıçam'da görev yaptıklarını ve her zaman esnaflarla iç içe olduklarını vurgulayan Başkan Uludağ, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak büyük bir destekle tekrar seçilerek, görevlerini taçlandırmak istediklerini belirtti.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.