TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serhan Kelleözü'nü anlatan "Notalı Şair" sergisi, 11 Kasım’da

Adanalı ünlü müzisyen Serhan Kelleözü'nün fotoğrafik biyografisini anlatan "Notalı Şair" sergisi, 11 Kasım Cumartesi günü açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Serhan Kelleözü'nü anlatan "Notalı Şair" sergisi, 11 Kasım’da

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) -  Unutulmaz "Akdeniz akşamları" şarkısının söz yazarı ve bestecisi Adanalı ünlü müzisyen Serhan Kelleözü'nün fotoğrafik biyografisini anlatan sergi, 11 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Altınoran Düşünce ve Sanat Platforumu, Altın Koza, Dr. Gökhan Gündoğdu Müzesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Adana'da bu hafta sonu sanatsal bir etkinlik daha gerçekleştirilecek.

Dr. Gökhan Gündoğdu Müzesi'nde 11 Kasım Cumartesi günü saat 18.30'da yapılacak etkinlikte, unutulmaz "Akdeniz akşamları" şarkısının söz yazarı ve bestecisi Adanalı ünlü müzisyen Serhan Kelleözü'nün fotoğrafik biyografisini anlatan sergi açılacak.

notalı şairden sergi

Etkinlik kapsamında aynı gün fotoğrafik biyografisini imzalayacak olan ve 700 civarında bestesi bulunan müzisyen Serhan Kelleözü, 12 Kasım Pazar günü de Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda saat 20.00'de 50. Sanat Yılı Konseri verecek.

notalı şairden sergi1

Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu Başkanı Dr. Haluk Uygur, yapılacak olan etkinlikle ilgili paylaşımında, "Fotoğraf, müzik ve edebiyatın birbirine güç verdiği, değerli şarkı yazarı Serhan Kelleözü'nün fotoğrafik biyografisini anlatan Notalı Şair Sergisi, İmza Günü ve Konser etkinlikleri, muhteşem olacak. Bu muhteşem etkinlikte birlikte olalım, sanatın gücünü hissedelim." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.