TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgi Anaokulu’nda coşkulu 23 Nisan etkinliği

Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer alan ve başarılı eğitimiyle öne çıkan Sevgi Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
Sevgi Anaokulu’nda coşkulu 23 Nisan etkinliği

Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer alan ve başarılı eğitimiyle öne çıkan Sevgi Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Minikler, çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doya doya yaşarken, aileleri de sevinçlerine ortak oldu.

İLKHABER Gazetesi'nden Firdevs Arslan'ın haberine göre; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde yer alan ve başarılı eğitimiyle öne çıkan Sevgi Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve heyecanla kutladı.

Çeşitli etkinliklerle bayramın coşkusunu yaşayan minikler, doya doya bir bayram yaşadı. Okul bahçesinde düzenlene etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Ardından Sevgi Anaokulu Müdürü Erhan Karakılçık, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Erhan Karakılçık, “Gözleri pırıl pırıl parlayan, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği sevgili öğrencilerim.. Milli egemenliğin ilk adımı olan demokrasi kazancımızın ilk merdiveni olan bu kutlu güne hoş geldiniz. Kutlu gün dedik bugün için.. Çünkü Türk milletinin varlığını tekrar dünyaya gösterdiği kurtuluş mücadelesinin en önemli safhası olan TBMM’nin açıldığı gün bugündür.

Sevgili geleceğimiz olan yavrularımız sizler biliniz ki, bu vatan sizlerle yükselecek. Siz yükselin, sizlerle bayrak yükselsin. Bu bilinç ile olun ki, geleceğimizi kurtarasınız. Bu günün küçükleri, yarının büyükleri anlayışı ile tüm çocuklarımızın bu yaşlarını dolu dolu geçirmeleri ve mutlu anılar biriktirmeleri konusunda ellerimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Ardından bayram için hazırlanan çeşitli etkinlikler düzenlenerek minikler dolu dolu bir bayram yaşadı. Çocukların aileleri de çocuklarının bayram coşkusuna ortak oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.