TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan Forza 1940'a ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Adana'nın sevilen taraftar gruplarından Forza 1940 Taraftar Derneği'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 10:48
Kaynak: BÜLTEN
Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan Forza 1940'a ziyaret

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Adana'nın sevilen taraftar gruplarından Forza 1940 Taraftar Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Caner Halo ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Akay, kulüplerin başarısı için tribünlerin gücünün önemine değindi.

Başkan Akay, yaptığı açıklamada, "Bir kulüp başarılı olmak istiyorsa mutlaka tribün gücünü arkasında hissetmeli" dedi. Adana Demirspor'un Süper Lig'de mücadele etmesinin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Akay, taraftarların tribünde gösterdikleri destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

AKAY: TARAFTARLAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ TRİBÜNDE ÜZERLERİNE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEKTE

Ulu Çınar Adana Demirspor'un kentin olmazsa olmazları arasında yer aldığını ifade eden Başkan Akay, "Mavi-lacivertli ekibimizin Süper Lig'de mücadele etmesi bizleri mutlu etmektedir. Taraftarlar her zaman olduğu gibi tribünde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekte" şeklinde konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Akay'dan Forza 1940'a ziyaret 2

Forza 1940 Taraftar Derneği Başkanı Caner Halo ise ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, "Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, Demirspor'un başarısı için çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Akay ve Forza 1940 Taraftar Derneği üyeleri arasında gerçekleşen buluşma, Adana Demirspor'a olan destek ve birlik mesajlarının pekiştirildiği keyifli bir sohbet ortamına sahne oldu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.